Bo tak niepoważna jest ta spółka że nie ma sensu nawet sprawdzać tego w espi. Za tydzień stwierdzą że drukują jednak 25mln akcji po 0,25zł. Tu chyba tylko kamikadze wchodzą w te akcje, nikt poważny.
O proszę wchodzę i widzę że zarząd będzie upoważniony do podwyższenia kapitału zakładowego na tyle że wydrukować będą mogli spokojnie 24,5mln akcji. Czyli o dużo się nie pomyliłem. W ratach będą drukować.
Mnóstwo ludzi tutaj pisze że zablokują emisję. Równie dobrze mogliby zablokować punkt dotyczący przyszłych emisji bez pp za zgodą RN bez konieczności zwoływania walnego. Chciałbym się mylić ale uważam że to słomiany zapał, pokrzyczą w internecie i każdy będzie pewny że ktoś inny pojedzie na NWZA załatwić sprawę a naprawdę nikogo nie będzie i wszystkie uchwały przejdą.
Od ilu akcji warto się podpiąć , ja nie mam wiele ale jak trzeba będzie to dorzucę. Trzeba się postawić i bardzo liczę że to faktycznie dojdzie do skutku. Trzeba pokazywać i myślę że zarząd GPW też powinien wspierać mniejszościowych żeby zachęcić coraz szersze grono Polaków do inwestowania na naszej giełdzie, to pobudzi inwestycje i gospodarkę. A jak ktoś robi szemrane akcje to niech robi prywatnie a nie na parkiecie
Popieram apel kolegi aro. Każda ilość jest ważna, a pełnomocnictwo na walne może wypełnić każdy akcjonariusz. Ważne też abyście nie zwlekali i na swoim koncie weszli w zakładkę WZA i zapisali swoje akcje do głosowania do 2 listopada.