Pisałem już wcześniej że będą z was robić bar@now będzie 4 może 5 wolnych a kurs do następnych będzie leciał w dół to szulernia nie ma kto dać kasy golasowi.
Ci co mają pełne portki to przypomnę tylko... Większościowy udziałowiec to bardzo poważny człowiek z ogromnym doświadczeniem i znajomościami. On ma 1,2mln akcji i sądzę że mu bardziej zależy niż wam by wszystko było tu dobrze. Ja jestem spokojny i cierpliwy, a na giełdzie zarabiają tylko cierpliwi.
I jak tam wypasaczu owiec ?? Pisałem że będzie 1.65 i jest - ale w obecnej sytuacji to tylko przystanek w drodze do 1.4 a potem 1.1-1.2 Buahahahaha ynwestory za 3 grosze - ciekawi mnie jak dużo jesteście w plecy i czy zaczniecie panikę już zaraz czy jednak będziecie liczyć na cud :D
Jutro ogłoszą następne walne ale na koniec roku żeby dopiąć interes tylko tego interesu nigdy nie będzie kto golasowi da 0.5 mld zł zniszczyli kurs akcji prezes I jego kolesie z 5zl na 1 60zl wywalić ten cyrk z gpw albo zablokować notowania ifsa I ifcapital zamknęli na 3 lata bez udowodnienia czegokolwiek to tu nie mogą.
Po co tu siedzisz? Takie siedzenie i pisanie farmazonów od miesiąca non stop nie świadczy dobrze o tobie. To się leczy. Nie martw się o nie swoje pieniądze i zajmij się sobą.