Buhahahahaaaaa gościu z rekomendacjami wyjeżdża aaahhhahahaa. Panie, rekomendacje to w przedszkolu działają, ale nie na giełdach. Obserwuj i ucz się. Next stop 106-116. Za jakiś czas 130-150, potem 160-190, 220-260, 280-330 i wreszcie 360-420. A dalej co? A dalej to się dopiero zobaczy. Wszystko w okresie 18 miesięcy, no do połowy 2027.
Kupiłem papier 2 lata temu i też wtedy odstawiałem górę na 2027 rok. Czy dojdzie do 420? Myślę że może być więcej choć ten poziom jest satysfakcjonujący.
82 - piękna średnia!! Będzie gruby zarobek. Ja pierwsze pakiety kupowałem na początku kwietnia 2025. Ostatnie początkiem września 2025. Średnia 79. Horyzont inwestycyjny połowa 2027. Liczę na minimum 300% + dywidendy może nawet dwie. Gdyby dobiło do 360-420, czyli 500% to pewnie sprzedam całość. Pozdro i jedziemy Panowie!! :-D
Reko jest narzędziem manipulacji.Jeżeli się tym sugerujesz to życzę powodzenia.Myśl samodzielnie podejmuj decyzję na podstawie własnej analizy to nic nie boli
Po co 11BIT, na samym TEN w 2021 roku szereg podmiotów rekomendowało 500-650 pln. Co było potem wiemy. Obecne wyceny, jak ta Santandera 98 pln to jedna z prób zmanipulowania inwestorami. Kurs mamy na 92 pln i świetne przyjęcie nowych gier, a ci wyskakują ze stówką. Do pierdla się powinno wsadzać za takie machloje. Jest metoda na wnuczka, jest na policjanta, jest na „rekomendatora”.
Po co o 11BIT pisać jak na samym TEN w 2021 roku mieliśmy festiwal optymistycznych, zawyżonych rekomendacji przez szereg podmiotów od 550 do 650 pln. Co było potem wszyscy wiemy. Obecne wyceny, jak ta Santandera na 98 pln wpisują się w próbę kiwania inwestorów. Skoro kurs wynosi 90 pln, wskaźniki są poniżej rynku, kurs na dnie i widzimy świetne perspektywy, dobrze przyjęte nowe gry i w perspektywie wzrost przychodów i zysków to pisanie o stówce jest wyjątkowo perfidne.
Przypomnę, że Rodak wystawił reko w maju, a wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o świetnym przyjęciu nowości przez graczy. Autor wątku to manipulant, bo dobrze wie jak to obecnie wygląda, jakie są statystyki, a i tak wyskakuje z tą naiwną, infantylną rekomendacją Rodaka. Kogo chcesz chłopaczyno nastraszyć?
Jak ma być w cenie spadek przychodów, jak przychody będą rosnąć? Uczciwa rekomendacja na dziś, na to co wiemy, to 180-200 pln. Jak wszystkie puzzle poukładają to więcej.