Dnia 2025-10-23 o godz. 10:24 ~szwejk napisał(a): > Dnia 2025-10-22 o godz. 18:34 ~leszcz napisał(a): > > slabo > > " Słabo " ? Niedawno było 17 - 18 gr
Było i mniej ale co z tego, te wartości to szorowanie po dnie albo i brodzenie w mule. Spółka z branży informatycznej, sieci, cyberbezpieczeństwa, ponad 20 lat na rynku, na giełdzie od jakichś ośmiu, której kurs nigdy nie przekroczył złotówki...
Dnia 2025-10-23 o godz. 10:41 ~atomek napisał(a): > Dnia 2025-10-23 o godz. 10:24 ~szwejk napisał(a): > > Dnia 2025-10-22 o godz. 18:34 ~leszcz napisał(a): > > > slabo > > > > " Słabo " ? Niedawno było 17 - 18 gr > > Było i mniej ale co z tego, te wartości to szorowanie po dnie albo i brodzenie w mule. > Spółka z branży informatycznej, sieci, cyberbezpieczeństwa, ponad 20 lat na rynku, na giełdzie od jakichś ośmiu, której kurs nigdy nie przekroczył złotówki...
Tu masz rację . Ale może teraz coś pozytywnego się zdarzy - start jest ostry i widać , że akcje są w silnych rękach
W sensie trenowania na siłowni ? Bo wszyscy piszący na tym forum, albo nieświadomie wdepnęli w ten papier i piszą by ich pocieszyć w tym nieszczęściu, albo już wiercą się przed monitorami z palcami na enterze - by tylko pozbyć się tego dotychczasowego śmiecia :)
Ja "wdepnąłem" świadomie ale nie byłem w stanie swoją świadomością ogarnąć, że można tak podchodzić do prowadzenia spółki i traktować ją jedynie jako swoje źródło utrzymania. Niestety to zrobił się standard przy mniejszych spółkach na nc czy gpw.