Wydudkali majstersztyki managerskie… Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? Do grobu zapakujecie ? Akcjonariusz dawca krowa dojną …. Kartonowa Bananowa srajtasma akcja tak bywa ŻYCIE
Dnia 2025-10-23 o godz. 08:14 ~Frustracja napisał(a): > Wydudkali majstersztyki managerskie… Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? Do grobu zapakujecie ? Akcjonariusz dawca krowa dojną …. Kartonowa Bananowa srajtasma akcja tak bywa ŻYCIE
A to mi dopiero wiadomość. .. Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? " i tylko do tego co w cudzysłowie się odnoszę. dotychczas nie wiedziałem że Pani Bleg jest zamieszana w naszą perłę, widocznie też postanowiła na tym zarobić. jest to pozytywna wiadomość, Ona słyszy co Bleg w nocy majaczy -:} jeśli chodzi o pieniądze to już je zagospodarowałem , {mam nadzieję że okruchy nam spadną} .gorzej będzie jeśli okaże się deficyt, bo nadwyżkę to na babecki przepuszczę w końcu należy mi się po 15 latach zaszaleć i z kręgosłupa upuścić . bo ciężko ja i on się prostujemy -;} Pozdrawiam Smerfa i wolnych akcjonariuszy Petrolinvestu.