• No to ładnie Autor: ~Amigo [88.220.32.*]
    Buuuła w drodze
  • Re: No to ładnie Autor: ~Dno [5.173.146.*]
    A ile dostaniemy wedle zawartej sadowo umowy?
  • Re: No to ładnie Autor: ~Andrzej [37.31.38.*]
    Kilo gwoździ podobno 1 gwóźdź za 1 akcje policz sobie
  • Re: No to ładnie Autor: ~Frustracja [83.21.153.*]
    Wydudkali majstersztyki managerskie… Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? Do grobu zapakujecie ? Akcjonariusz dawca krowa dojną …. Kartonowa Bananowa srajtasma akcja tak bywa ŻYCIE
  • Re: No to ładnie Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Dnia 2025-10-23 o godz. 08:14 ~Frustracja napisał(a):
    > Wydudkali majstersztyki managerskie… Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? Do grobu zapakujecie ? Akcjonariusz dawca krowa dojną …. Kartonowa Bananowa srajtasma akcja tak bywa ŻYCIE

A to mi dopiero wiadomość. .. Pani Belg, Krok, Mały co Panowie z tymi pieniędzmi zrobicie teraz ??? " i tylko do tego co w cudzysłowie się odnoszę. dotychczas nie wiedziałem że Pani Bleg jest zamieszana w naszą perłę, widocznie też postanowiła na tym zarobić. jest to pozytywna wiadomość, Ona słyszy co Bleg w nocy majaczy -:} jeśli chodzi o pieniądze to już je zagospodarowałem , {mam nadzieję że okruchy nam spadną} .gorzej będzie jeśli okaże się deficyt, bo nadwyżkę to na babecki przepuszczę w końcu należy mi się po 15 latach zaszaleć i z kręgosłupa upuścić . bo ciężko ja i on się prostujemy -;} Pozdrawiam Smerfa i wolnych akcjonariuszy Petrolinvestu.

]{

[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.