• Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.189.*]
    Na jakim poziomie szorciarze macie swoje stop lossy, że tak wyjecie? 10 czy ciut wyżej?
    Czujecie, że chwila kiedy zostaniecie bez pozycji albo bez depozytu się zbliża. Niestety ale jest to nieuniknione. Łączę się z wami w bólu.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~Jaś [188.146.2.*]
    A ja bez bólu się łącze z wami
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~Ja [37.248.165.*]
    Trzech białych żołnierzy idzie na kolejny szczyt XD
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~cierpliwy [93.159.184.*]
    Czy myslisz, ze dziś powinno prsebić 10-jutro spaść by w nastepnym tygodniu iść w górę? Pozdrawiam
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~Ra [37.30.44.*]
    Dzisiaj 10 apotem kto wie jest Ok.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.189.*]
    Rynek jest spokojny i ewidentnie zbiera siły i ma ochotę rozwalić te 10 zł bo Tauron nadal nie jest przewartościowany. Zanim jednak to się stanie to aktualnie popyt próbuje wymęczyć psychicznie tych co wiszą ze zleceniami sprzedaży po 10 zł i w bliskiej odległości tej kwoty aby wymiękli i oddali taniej. Im dłużej trwa zabawa pod dziesiątką tym bardziej pękają i przestawiają zlecenia niżej. Sytuacja techniczna na teraz sprzyja takiemu scenariuszowi jaki opisałeś ale czy tak będzie... Zobaczymy. Jest duża szansa na taki scenariusz.
    Ja ustawiłem zlecenie bezterminowe na 13. Pamietam gdzieś na forum wezwanie na blokowanie na 10 więc wiekszośc tak zrobiło i zapewne masz racje poza tym wieksze doswiadczenie i znajomośc tematu niż ja.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.189.*]
    Widać, że Tauron jest kupowany przez poważniejszy kapitał a ten wie jak rozgrywać takie sytuacje. Poziom 10 zł jest poziomem mocno psychologicznym i w jakimś sensie z tego powodu oporem przed dalszym polem do wzrostów. Widać, że popyt wybiera pojawiającą się podaż od tych którzy pękają psychicznie więc spodziewam się, że jak ta podaż zgaśnie to nastąpi próba mocniejszego uderzenia i wybrania całej podaży z 10'ki i okolic.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~cierpliwy [83.30.158.*]
    Dziś na minusie(dzięki Bogu). Mam nadzieje że jutro tez. Najlepiej gdyby spadło ma 8.70. Shorty się wytrzepią i sprzedadzą. My zyskamy. Poniedziałek 10PLN. Potem już prosta
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.173.*]
    Jutro będzie "ten" dzień na który wielu czeka.
    Gratuluję znajomości problematyki zagadnienia i trafnej tezy w dodatku potwierdzonej przez środki przekazu czyli GPW. Miłego weekendu z szampanem i kawiorem
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.188.*]
    Weekend będę miał smutny bo wycinam obok domu drzewa które sadziłem 25 lat temu. Byłem z nimi bardzo zżyty. Niestety zaczęły zagrażać domowi i sąsiadom. Ale dzięki za miłe słowa.
    „Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli”
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~RAFF [46.112.212.*]
    Tez tak mysle, ale cierpliwie czekam. Narazie orlen idzie, swoja droga korcilo mnie wczsaniej przejsc na PGE, ale tu mocniejsze fudamenty, tam za duze ryzyko z kopalniami.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~Aldileros [37.31.16.*]
    Tutaj 10 procentowa korekta należy się jak psu buda. Kiedyś była bańka tulipanowa, teraz mamy do czynienia z banką Tauronową. Jak śpiewał Perfect trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. To ten czas. Czas inkasowania zyskow
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~dfgdfg [46.205.202.*]
    Tu nie ma żadnej bańki.
    Popatrz człowieku ile ta spółka generuje zysku.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: eldealeros [83.7.188.*]
    Sam fakt, że podszywasz się pod kogoś z literówką w nick'u (dokładnie pode mnie co mi schlebia) powoduje, że już jesteś niewiarygodny. Takich jak ty było już kilku i nic nie zdziałali. poza tym ci od których zależy ten kurs nie czytają tego forum więc śmiało możesz pisać swoje opinie pod swoim indywidualnym nick'iem bo podobnie jak moje wpisy i tak to nic nie zmieni w odniesieniu do kursu.
  • Re: Słychać wycie... Znakomicie Autor: ~mickiewicz [151.248.35.*]
    LUDZISKA a pisałem dawno dawno jak było 5 - 6 zł wystawiać po 15 - 18 zł by w arkuszu zleceń było widać jak naj wiecejj wystawionych akcji a jeden z tych który non stop troluje pisał że nie nic to nie da góra 8 -10 a ja mówię dalej wystawiać teraz po 18- 22 złoty by szorty same ze sobą się bawili przez miesiąc lub dwa niech jak naj więcej będzie wystawionych to zobaczycie koniec stycznia będzie 20 bo szorty zobaczą że niema w obiegu akcji i nie będą mogli pożyczyć a jeśli ktoś zechce wcześniej sprzedać może zawsze zmodyfikować zlecenie i tyle wystawiamy wystawiamy bo inaczej szorty doprowadzą że spadnie do minimum 7,80 i będzie się to kisić z pół roku nim dojdzie do 11 zobaczycie WYSTAWIAMY WYSTAWIAMY NIE CZAJCIE SIĘ BO NAS SZORTY WYKIWAJĄ!!!!!~~!!!!!!!!!!!! oni muszą wiedzieć że umiemy się zjednoczyć i wystawimy niech zaglądają w arkusz zleceń co się dzieje brawo my
    Ja zmodyfikowałem. w styczniu utsawiłem na 17 teraz na 20
[x]
TAURONPE -2,81% 10,21 2025-10-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.