Zaraz to zapewne "wytłumaczy" etatowy komentator * "sukcesów" na snw ( i wikanie), ale wg mnie to kolejne 'genialne' posunięcie Zarządu lubelskiej 'perły' i wikany w stylu np. opcje walutowe, BOMI , DRASZBA, Sklejka PISZ itp mającej dać akcjonariatowi (czytaj:dawcy kapitału) ZŁOTE GÓRY ,....
ps. A na tej wikanie po tak rewekacyjnej wiadomości kurs 7,5x i 342 akcje w obrocie ,....
Dnia 2025-10-22 o godz. 14:57 ~J-23 napisał(a): > Zaraz to zapewne "wytłumaczy" etatowy komentator * "sukcesów" na snw ( i wikanie), ale wg mnie to kolejne 'genialne' posunięcie Zarządu lubelskiej 'perły' i wikany w stylu np. opcje walutowe, BOMI , DRASZBA, Sklejka PISZ itp mającej dać akcjonariatowi (czytaj:dawcy kapitału) ZŁOTE GÓRY ,.... > > ps. > A na tej wikanie po tak rewekacyjnej wiadomości kurs 7,5x i 342 akcje w obrocie ,.... > > ------------------------------------------- > ( * ) nijaki wc****
No to prezes może sobie teraz taniej dokupić, bo 9 zeta to trochę wyżej. Ale skoro kupił po 9 zeta, to liczy na zarobek. A ty scettek ile dziś skubnąłeś na Coal i MIG? Bo coś się nie chwalisz :-D.
Nie przejmuj się moimi inwestycjami , jak nie dziś to jutro , albo popojutrze coś się (góra/dół) tam zadzieje , a na perłach adasia b. (snw , wikana) tylko przewałki i dziś znów czewień
wyciągnąć to ja mogę (wiesz co) i olać ten papier , ewentualnie tym papierem mogę też wiesz co zrobić ,..... I nie widzę innych zastosowań dla tego ,..... papiera