• maja tupet! Autor: ~asdf [91.231.32.*]
    prezes nabyl w naszym imieniu od swojego fundka 200 tys akcji Wikany po 9 zl sztuka ;] nie żałował sobie ;]
  • Re: maja tupet! Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Zaraz to zapewne "wytłumaczy" etatowy komentator * "sukcesów" na snw ( i wikanie), ale wg mnie to kolejne 'genialne' posunięcie Zarządu lubelskiej 'perły' i wikany w stylu np. opcje walutowe, BOMI , DRASZBA, Sklejka PISZ itp mającej dać akcjonariatowi (czytaj:dawcy kapitału) ZŁOTE GÓRY ,....

ps.
    A na tej wikanie po tak rewekacyjnej wiadomości kurs 7,5x i 342 akcje w obrocie ,....

-------------------------------------------
    ( * ) nijaki wc****
  • Re: maja tupet! Autor: cmpunk [31.61.180.*]
    Dnia 2025-10-22 o godz. 14:57 ~J-23 napisał(a):
    > Zaraz to zapewne "wytłumaczy" etatowy komentator * "sukcesów" na snw ( i wikanie), ale wg mnie to kolejne 'genialne' posunięcie Zarządu lubelskiej 'perły' i wikany w stylu np. opcje walutowe, BOMI , DRASZBA, Sklejka PISZ itp mającej dać akcjonariatowi (czytaj:dawcy kapitału) ZŁOTE GÓRY ,....
    >
    > ps.
    > A na tej wikanie po tak rewekacyjnej wiadomości kurs 7,5x i 342 akcje w obrocie ,....
    >
    > -------------------------------------------
    > ( * ) nijaki wc****

No to prezes może sobie teraz taniej dokupić, bo 9 zeta to trochę wyżej. Ale skoro kupił po 9 zeta, to liczy na zarobek.
    A ty scettek ile dziś skubnąłeś na Coal i MIG? Bo coś się nie chwalisz :-D.
  • Re: maja tupet! Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    wc*****

Nie przejmuj się moimi inwestycjami , jak nie dziś to jutro , albo popojutrze coś się (góra/dół) tam zadzieje , a na perłach adasia b. (snw , wikana) tylko przewałki i dziś znów czewień
  • Re: maja tupet! Autor: cmpunk [31.61.180.*]
    Scettek, do 9 zeta na Wiki jest 19422 akcje, zamiast jęczeć, to wciągnij ten papier i będziesz lepszy od prezesa. Jaki problem widzisz? :-)
  • Re: maja tupet! Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    wc****

wyciągnąć to ja mogę (wiesz co) i olać ten papier , ewentualnie tym papierem mogę też wiesz co zrobić ,.....
    I nie widzę innych zastosowań dla tego ,..... papiera
[x]
SANWIL -0,33% 1,52 2025-10-24 16:31:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.