• PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: ~jolka [79.191.8.*]
    tak mi podpowiada moja kobieca intuicja :) tylko nie wiem czy mam rację, jak na razie tylko to przeczytałam na temat tej spółki http://www.fwig20.pl/gpw/pwrmedia/
  • Re: PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: ~lew191 [84.10.182.*]
    To ja ci powiem ,że twoja intuicja kobieca źle ci podpowiada. Wskocz na chwilę w skórę pana Parszuty : jesteś współwłaścicielką spółki dajmy na to ,,Pocerowane Gacie S.A.". Doskonale wiesz , co się dzieje w ,,Pocerowanych Gaciach S.A. " (a dzieje się źle) , że ,,Gacie" nie mają szans na zyski , w związku z czym chcesz je opylić za wszelką cenę , póki jeszcze potencjalni inwestorzy nie zorientowali się , że tak naprawdę ,,Gacie" są warte dużo mniej niż ich obecny kurs na GPW.
    Co pomyślisz o nabywcach ,,Gaci" ? Że to złapani w sidła jelenie ! Tak jest i tutaj.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.106.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: ~pwr [83.23.42.*]
    bzdura z tym czarnowidzeniem!
    mysle, ze spolka probuje jak moze, otrzymuje zamowienia, nie ma jeszcze dlugow lub kredytow do splacenia, a do tego otrzymala spora dotacje.
    pan p. rzeczywiscie mogl miec inna wizje - co nie znaczy, ze byla ona lepsza.
    a przede wszystkim zarzad nie poszedl mu na reke i nie zgodzil sie na dalsze wyrzucanie akcji na gielde.

• Re: PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: ~pałer ałer [89.75.150.*]
    jest taka spółka... jak powermedia. Brak powera a media jakie są?, którz to wie. Brak informacji, prawie tak jak u kononowicza : nie będzie niczego dopóki spółka będzie w cieniu jakiegokolwiek zainteresowania.
  • Re: PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: lew191 [84.10.182.*]
    Inwestorzy może powoli o spółce zapominają , ale ona im o sobie przypomni , i to wcześniej niż się tego spodziewają. Wtedy , gdy insajderzy na powrót zaczną wywalać duże pakiety. Już by zaczęli , ale na razie chętnych brak do łapania tego trefnego towaru.
  • Re: PWRMEDIA - chyba czas na wzrosty.... Autor: lew191 [84.10.182.*]
    Brak chętnych się utrzymuje , dlatego Mr Parszuto się wstrzymuje...
[x]
IFIRMA -0,98% 30,20 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.