Obecnie trwają playtesty Winter Survival skupione głównie na optymalizacji. W najbliższym czasie zostanie wydane przedpremierowe demo Winter Survival oraz wersja early access doczeka się dużego update, wtedy też marketing przejdzie w kolejną, intensywną fazę. Przy okazji przypominam że kilka dni temu spółka poinformowała że planuje wydać Winter Survival również na konsole. Warto dodać że wkrótce do produkcji trafi Red Frost o którym wspominałem na forum. Gra o podobnym klimacie pod tytułem Road To Vostok znajduje się obecnie na 49 miejscu światowej wishlisty Steam bez nawet wyznaczonej jeszcze daty premiery. Pozdrawiam Akcjonariuszy
Maślarz, czytam od jakiegoś czasu twoje wpisy o Drago i jestem pod wrażeniem twojej wiedzy o spółce i ilości scenariuszy jakie tutaj kreślisz. Czyżbyś był pracownikiem Drago, że tak dobrze jesteś poinformowany o tym co teraz robią, ale też co będą robić w przyszłości ( co sugerowałoby że jesteś nawet blisko kierownictwa Drago). Chociaż niektóre twoje projekcje co do przyszłych sukcesów sprzedażowych Drago zakrawają na przesadzony optymizm lub po prostu fantazjowanie . Podsumowując, tak ożywiona działalność na forum jest mocno podejrzana.
W sumie nie wiadomo hmm ale wątpię tak Czu siak dobry jest z całym szacunkiem Maślarz doceniam Twój wklad demko pewnie wyjdzie na weekend ewentualnie nast tydzień hmm