Dnia 2025-10-21 o godz. 17:12 ~Pit napisał(a): > Taki ze -10 i opróżniasz jelita przez cały dzień.hahaha. a mentorowa pałka taka byla cwana -------------------------------------------------------------------------------------- To jakiś uraz z dzieciństwa, że w każdym poście nawiązujesz do gastrologicznych zagadnień? Karmisz się i zaspakajasz samą myślą, czy jesteś zaawansowanym koprofagiem? Ponoć są terapie, spróbuj też poszukać odpowiednich kontaktów na innym forum.
W międzyczasie zrob zapas pampersow j smecty. Poza tym skoro każdy wie, to czemu pod to.nie grają? Podobno gielda wycenia conajmniej 6 miescy na przód. Oj nie zejdziesz prędko z tego haka xd
Ciekaw jestem czemu te dwa zera pit i superfanxtb nie prowadzą dialogów z inteligentnymi . Może wiedzą że to nie ich poziom i rozmowy prowadzą z inwalida mentor
Dzięki takim zerom jak ty kupiłem te akcję bardzo dawno temu które tu przesiadywaly i wieszczyli że nie przejdzie 22.70. Teraz to mogę sobie dokupywać ewentualnie bez strachu o kurs. Pisz dalej swoje nic nie warte bzdury.
Nie rób kiepskiej miny do złej gry. Na Mercatorze wielu uśredniało w górę przy 150-120 mówiąc że to okazja bo będzie 250 a wywaliło na 40,xxxx i zostali na hakach a tam C/Z lepsze niż tu, gdzie tutaj widać grę na ostre spadki. Oby dziś 65 utrzymało