zaraz po mojm kupnie spulka spadla o bardzo bardzo duzo domyslam sie ze ktos bawi sie kursem ja jej nie odkupie no chyba ze co s sie ruszy ale narazie to manipulacja
gapcie cieszycie sięze zarobiliście +10% tyle to można przyciąć na lokacie
tu chodzi o conajmniej +300% jak nie wiecej i co sprzedałeś i co kupisz fona
pogadany jak MOJ bedzie po 30 zł i to niedługo
i co sprzedałeś te swoje 200 akcji poprostu nie sprzedałęś
tylko Cie wyleszczyli zabrali Ci
a za kilka dni bedzie 6 zł to co trza odkupować
pisałem tu chodzi o duze wzrosty a nie o pare %
przeciez jeszcze m-c temu ktoś robił zakupy po 4,90 i co
myśleliscie ze odpusci tu i 500 % to mało
Jesteście nienormalni ludzi na tym g*wnie straciłem 33% i niech ktoś mi nie pisze że to mało bo ty było kupe kasy jak dla was manipulacja i tyle nic się nie zmieniało na tej spólce przez 3 miechy albo i więcej wszystko rosło a to szło w dół albo stało w miejscu jednorazowy odpał i tyle a niech ktoś napisze że nie mam racji to życzę mu z całego serca żeby się ubrał po 4,9 tak jak ja a za parę dni sprtzedał po 3 zł pozdrawiam i i róbcie co chcecie
ale i tak ze stratą a poza tym jak miałem być cierpliwy skoro byłem przez 3 miesiące wszystkie spółki rosły mogłem coś tam zarobić a tak czekałem i nie dość żę nie zarabiałęm to traciłem wciąż jeszcze odrabiam stratę naprawdę nie polecam z resztą kurs już leci w dół więć chyba coś w tym jest co mówię
i tak to już musztarda po obiedzie ale wiesz jak wszyscy pisali mój będzie po 2 zł jak był po te 3,2 średnio i się nie ruszał a poza tym to już pisałem że zbyt długo to czekać nie można owszem jak spółka ma jakieś obroty chociaż to tak moim zdaniem ta spółka nie jest zbyt dobra ale może dla tych co inwestują np na rok czy dłużej jest to dobry papier tylko mówię w tym czasie można zarobić dłużo więcej na innych lepszych
MOJ to już taka spółka, nie dla daytraders. Myślę, że teraz nadchodzi czas właśnie na spółki o mocnych fundamentach. Spółki które pokażą zysk za 3-ci kwartał będą rosły. Co do MOJ-a, zbliża się walne, więc coś będzie się działo. Grunt, to nie panikować. Pozdrawiam i życzę szybkiego odrobienia strat.
dam Ci radę- nie słuchaj wszystkiego co piszą na forum oraz wyciągaj wnioski ze złych posunięć. Ja też kilka razy nie wytrzymałem i potem plułem sobie w brodę bo sprzedałem na dołku a spółka szybko odrobiła. Jak to się mówi nauka kosztuje. Nie ma się co obrażać na spółki na których wtopiłeś bo możesz jeszcze na nich nieźle zarobić. powodzenia.