Pewnie na efekty tak nowych rynków, jak i innych interesów trzeba będzie poczekać, a informacji jak nie było tak niema. Mam nadzieję, że chociaż wyniki będę na podobnym poziomie 10 mln. Widać po kursie, że chętnych brak, ale może uda im się łaskawie przedstawić chociaż plany na następne lata.
co do komunikacji i informacji zarzadu wszyscy juz tutaj wiemy, ale wynikow i to w jakim kierunku idzie firma ( mam na mysli wzrost sprzedazy i zyskow) ukryc sie nie da bo raportowac trzeba
bez obrazy ale oczekuje tutaj rzeczowej dyskusji na argumenty a nie belkotu, szukam spolek niedowartosciowoanych z duzym potencjalem wzrostu popartego fundamentami i rozwojem i tutaj to dostrzegam, co do prezesa to tak naprawde firme posiada fundusz cypryjski ktory ma 60 % akcji i tylez glosow na wza
Dnia 2025-10-21 o godz. 11:50 ~gregor napisał(a): > zastanawial sie ktos jak sprzedaz na nowe rynki wplynie na wzrost wynikow za III kwartal 2025 w III kwartale zaczeli tez sprzedaz slomexu )
Zadałeś sobie trud sprawdzenia, jaki procent sprzedaży stanowią rynki zagraniczne ?
Nie panie Inzynieze, gdybym dysponiwal taka doklana wiedza nie zadzal bym tego pytania na forum na wstepie, od niedawna intersuje mnie ta spolka i zaczynam powoli skubac malymi ilosciami, czekam na raport za III kwartal, to mi troche rozjasni sytuacje chociaz wiem ze przy pozytywnych danych moze pojawic sie impuls popytowy a z historii notowan wiem ze to bardzo szybka spolka w kwestii zmiany ceny akcji
Codziennie robią lawinę 3 sprzedanych akcji po niższej cenie przed zamknięciem sesji. A na kolejnej rano kupują tysiące i tak wkoło. Maliniaczki cwanuaczki
Dnia 2025-10-22 o godz. 15:25 ~Luj napisał(a): > właśnie widać jak skubią z prawej ,po 11stej jeden zrzut i wyciąganie kursu kilkoma, a nawet 1 akcją .
Nawet przy założeniu, że to Wasza grupa dzisiaj wzięła te 11 500 akcji za jednym razem, to już słabo Wam idzie odbieranie akcji na tych poziomach cenowych. I coraz trudniej z tym macie. Zresztą dobrze o tym wiecie.
O ile przez ostatnie 5 lat zarobiło się tutaj cokolwiek i ja przynajmniej stratny nie jestem (nawet z maliniakową inflacją), to TERAZ już będzie się rozchodzić o konkretne pieniądze. Po to tu pracujecie na forum z potem na czole :-) Przy czym "teraz" nie oznacza tego miesiąca ani nawet pewnie tego roku. W każdym razie ten czas się zbliża.
W pełni się z tym zgadzam. Hossa nie będzie trwała wiecznie, także w którymś momencie narracja zarządu i naganiaczy musi się zmienić. I tak jak piszesz nastąpi to pewnie niedługo....