Info już jest. O badaniach cicho sza, jedyny temat to emisja nowych akcji. A i wymyślili sobie dywidente:) Czy cierpliwi i zaślepieni wiedzą co to znaczy? Nie jest mi żal osób naiwnych, też rok temu byłem.
Można być cierpliwym widząc efekty spółki, a nie jakieś lawirowanie. A co jest złego zostać bogatym w miesiąc? Chcesz to czekaj 10 lat. Życzę duuuuuzo cierpliwości. Tutaj liczba od kilku lat to 0, czyli faza 0 . Do finału daleka droga a na horyzoncie brak zainteresowanych inwestowaniem w te niby przełomowe badania Pure.
Kolejne walne bez konkretów obiecanki dla naiwnych.
Dla nowych Poczytajcie sobie historię na forum z zeszłego roku o emisjach i badaniach fazy 0 zanim swoje pieniądze tu włożycie
On chciał dostać promke za przyjście na walne i mieć wgląd do informacji poufnych…
A sprawa dopuszczenia nowych akcji do obrotu jest uzależniona z tym kiedy się coś naprawdę dobrego pojawi w spółce może za miesiąc, może za rok a może nigdy… zapis wiele nie kosztował, więc można było podjąć ryzyko.
Zenek była o tobie mowa , że jesteś aktywny na forum i oczerniasz spółkę , mają się przyjrzeć sprawie , podjąć kroki ... Więc myślę że zimna kawa już niedługo
Dnia 2025-10-21 o godz. 20:29 ~Oskar napisał(a): > Zenek była o tobie mowa , że jesteś aktywny na forum i oczerniasz spółkę , mają się przyjrzeć sprawie , podjąć kroki ... Więc myślę że zimna kawa już niedługo
Oskarżenie spółki o brak ciasteczek na walnym to rzeczywiście poważne oskarżenie wizerunkowe, mocno szkalujące obraz firmy. Zaproszenie na zimną kawę mnie nie zdziwi. Firma wyprzedając całe wyposażenie swoich laboratoriów mogła w roztargnieniu sprzedać też czajniki i ekspresy do kawy.
Na forum o PURE można porozmawiać z o ciasteczkach na walnym albo wylać hetjt bo się komuś cos nie udalo. Czy możecie nie pisać jak nie macie nic do powiedzenia co ma sens z punktu widzenia akcjonariuszy lub potencjalnych akcjonariuszy? Tacy profesjonaliści...to ja wolę być ulica.