Nie ma to precedensu w skali forum bankiera, a śledzę bankiera regularnie. Tak jakby ludzie nie chcieli wzrostów. To nie jest normalne, nikt mi nie powie. Tak jakby ktoś chciał obrzydzać spółkę i mu za to płacono. I przy okazji ktoś pakuje do wora.
Kojarzy mi sie co było kilka tygodni temu na Izostalu. Zapomnianej spółce. Bardzo rzadko ktos coś raz na tydzien wpisał. Po jednym moim wpisie za mega ESPI , dostałam 1 lajka i 27 łapek w dol...
Podziekowałem spoldzielni za wyrazny sygnal. Wycialem im natychmiast z zawieszonych batonów skromne 50 k, i 3 dni pózniej cieszylem sie rajdzikiem z 2.80 na 3.7. W polaczeniu z tymi akcjami co już mialem, to nawet fajnie wyszło. Tutaj na Trakcji, oraz na Niewiadowie, Stalprofilu, Stalprodukcie i nadal na Izostalu spoldzielnie blokują wzrosty,... No chyba nie po to, żeby sprzedać, ale żeby tanio kupić.
Spoldzielnia skupuje, spółdzielnia na forum pracuje. Trzeba cierpliwie poczekac, az skoncza. Ale jest sie prawdopodobnie w dobrym miejscu. Jedynie precyzyjny timing jest nieznany.