To przejmie…Moim zdaniem PGF i reszta stracili zaufanie,ale jakby połączyli się z kimś ewentualnie inną grupa z pomysłem przejęła by akcje to możemy liczyć na silne odbicie
Z kim niby maja sie połączyć i co wnieść? :) Chyba jakąś foremkę do ciastek co w garażu została wniosą. Aby to poszło up to muszą zaistnieć 3 rzeczy: 1. Spółdzielnia musi mieć chęć, kasę pomysl jak to pchać 2. Musi być dobry grand pod te pchanie przygotowany. Zmiana nazwy, profilu działalności, przetasowania e akcinariacie, i odcięcie od pgf i oze itp. 3. Musi być dobry moment na to przynieść, czyli cały rynek śmieci rośnie. Wtedy może pyknąć a i podejrzenia o manipulację kursem mniejsze będą..
Dziwi mnie to że firma nie zarabia od 5 lat,mimo to przekazują raporty w terminie i od czasu do czasu jest większy obrót(jak na NewConnect)gdyby chcieli to spisać na straty to po co utrzymywać prezesa i radę nadzorczą?przecież każdy chce hajs co miesiąc nie lepiej po poprzednim rajdzie to zamknąć?Oni dodrukowali akcje sprzedali swoim firmą poza giełdą nie dali tych akcji do obrotu to o czymś świadczy….Wydaje mi się że za jakiś czas nie wiem czy to będzie rok dwa czy pięć lat,to zmienia nazwę i wejdą w inną branżę tak jak ty mówisz…