Wszyscy są wpatrzeni w OTREX jak w czarodziejską kulę. A tymczasem wydaje się, że shorty mają jeszcze wiele akcji do wyrzucenia. Cały dzisiejszy wzrost zasypany i popyt się skończył. Na razie nie widać akcji odkupu, a co najwyżej spekulacyjne podbicie.
Jak przyszedłeś tutaj tylko pod odkup licząc że to z dnia na dzień przyjdzie to tak to nie działa. Powolne gotowanie żaby trwa ale cierpliwość wynagradza. Gdybyś miał za rok się obudzić i zobaczyć np +80% od dzisiaj to czy nie zająłbyś się czymś pożytecznym zamiast patrzeć jak kurs chwilowo jest manipulowany i pozwolił by Miłek rozwijaj biznes ? Sprytniejsi domyślają się co prawdopodobnie będzie jak shortom skończy się amunicja a free float na CCC jest mały.
Dnia 2025-10-20 o godz. 17:36 heisdone napisał(a): > Jak przyszedłeś tutaj tylko pod odkup licząc że to z dnia na dzień przyjdzie to tak to nie działa. Powolne gotowanie żaby trwa ale cierpliwość wynagradza. Gdybyś miał za rok się obudzić i zobaczyć np +80% od dzisiaj to czy nie zająłbyś się czymś pożytecznym zamiast patrzeć jak kurs chwilowo jest manipulowany i pozwolił by Miłek rozwijaj biznes ? Sprytniejsi domyślają się co prawdopodobnie będzie jak shortom skończy się amunicja a free float na CCC jest mały.
W ogóle o czym ty do mnie piszesz? Trudno zrozumieć te farmazony. Ale rozumiem, że ty jesteś ten sprytniejszy ;))
My na bankierze analizujemy więcej niż mogłoby się wydawać i bijemy na głowę te wszystkie fundusze hedgingowe z ich komputerami. Nie wiem czy zauważyłeś ale mamy tu nawet specjalistę od analizy stolca. Jest aktywny na forum jakkolwiek mało kto podejmuje z nim polemikę ponieważ to wiedza wysoce specjalistyczna. Nie zrażony tym wnosi swój wkład mimo niezrozumienia i samotności.
Dnia 2025-10-20 o godz. 18:05 ~Móchamed napisał(a): > My na bankierze analizujemy więcej niż mogłoby się wydawać i bijemy na głowę te wszystkie fundusze hedgingowe z ich komputerami. Nie wiem czy zauważyłeś ale mamy tu nawet specjalistę od analizy stolca. Jest aktywny na forum jakkolwiek mało kto podejmuje z nim polemikę ponieważ to wiedza wysoce specjalistyczna. Nie zrażony tym wnosi swój wkład mimo niezrozumienia i samotności.
Jak się podniesiesz dajże chociaż chłopu lajka. Właśnie mieliśmy momentum kiedy jego obszar zainteresowań i rynek kapitałowy znalazły wspólny mianownik. Chodzi o raport Ninja, który prezes w czasie konferencji był nazwał "gównem".