Dnia 2025-10-20 o godz. 14:42 cmpunk napisał(a): > Jedziem z koxem. > https://i.pl/strach-przed-nowa-pandemia-podejrzany-wirus-zaczyna-sie-coraz-bardziej-rozprzestrzeniac-w-chinach/ar/c1p2-28093959
co wc****, i to od tego koxu coś ci się w główce poprzękręcało i to samo na forum MIG MILITARY Group (d. SUNDRAGON) umieściłeś ?? , czy może jednak choć trochę zmądrzałeś i w końcu coś zarobisz MIG-iem
Dnia 2025-10-21 o godz. 07:13 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-10-20 o godz. 16:53 ~J-23 napisał(a): > > Pierwszy komentarz (oprócz mojego) już tam był , ja nie widzę przeszkód ,... próbuj dalej !!! > > Odpisałem już... Tamten przynajmniej świadomy trochę :-).
I TAK trzymaj wc****, tak TRZYMAJ !!! "UŚWIADAMIAJ" dalej 'ciemną' masę !!
HAHaHaHAhhaaaaa
Ps.
Są 3 czy 4 nowe (dzisiejsze) wpisy na twoim tym wątku , ale NIKT z piszących do "szczepionek&wirusów" się nie odnosi ,....
wyciągnąć to ja mogę (wiesz co) i olać ten papier , ewentualnie tym papierem mogę też wiesz co zrobić ,..... I nie widzę innych zastosowań dla tego ,..... papiera
Ps.
Już 2 razy próbowałem to tu (na forum w innym wątku ) umieścić , może tu sie uda "zastępczo"
Dnia 2025-10-23 o godz. 11:33 ~RS napisał(a): > Konkluzja: mniej ludzi, a przede wszystkim bydła to mniej żarcia, mniej pierdów i mniejszy ślad węglowy. Klaus bardzo zadowolony.
Dokładnie. Wyszprycowali tych mniej inteligentnych, czyli ponad 2/3 ludzkości i teraz mogą zrobić taką "pandemię", jakiej jeszcze nie było w historii. Rząd angielski już organizuje mobilne chłodnie na zwłoki. A to tylko jeden kraj, gdzie wypłynęło info.