Jak na te poziomy marży lądowej, to przyzwoite wyniki. Chociaż ja liczyłem na lepsze wyniki. Zobaczymy jaki będzie skorygowany zysk od którego liczą dywidendę.
Szacunki delikatnie pozytywnie mnie zaskoczyły, trzeba poczekać na pełny raport po IIIQ 2025 i skorygowany wynik netto, kurs najlepiej zweryfikuje wyniki, choć ostatnie ruchy na południe były bardzo duże, może zbyt duże - co uważacie?
Po wynikach liczę na chat z prezesem. Może coś więcej powie o planach na 2026. Sporo zaczyna się dziać na Ukrainie - OZE, drony może asfalty na większą skalę...? Może w 2026 ruszą jakieś odwierty? Jest sporo pytań do prezesa
Na temat wyników nie będę się wypowiadał, bo moja opinia nie spodobała się prezesom i wykasowali cały czat dzień po wpisie.
Jeśli natomiast spodziewasz się jakichś konkretnych informacji od prezesa, to raczej weź na wstrzymanie. Nie jest to w interesie ani prezesa, ani firmy by ujawniać drażliwe informacje lub obiecywać gruszki na wierzbie. Spodziewam się, że pytania w tym temacie zostaną zbyte - w kurtuazyjny sposób.