• Słabiutko Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Coś słaba ta podbitka po takim espi. Wiem że to nic konkretnego ale bywały spółki na których takie espi dawało plus 30 procent a zapowiada się że znowu wróci w okolice 30 gr. Może jak podadzą espi kiedyś co wybrali to pójdzie wyżej. Skokowy wzrost i znowu obroty zniknęły także nie wrozy to duzych wzrostów.
  • Re: Słabiutko Autor: ~Gorgoniusz [46.134.99.*]
    Kurde a ja inwestowałem w wierzytelności, co jest ?
  • Re: Słabiutko Autor: ~Obserwator [109.243.3.*]
    Jest moc nikt nie oddaje żeby kupić trzeba podnieść widełki mowie tu o konkretnych zakupach nie 40 szt
  • Re: Słabiutko Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Pytanie tylko kiedy to ruszy i jakie espi musi pójść żeby to bujnąć ? Spółka nikogo nie zatrudnia to defacto nie ponosi kosztów zatrudniania ale czy to dobrze ? jak ona sobie radzi bez kapitału ludzkiego i jaki wogole ma majątek ?
  • Re: Słabiutko Autor: ~Gorgoniusz [46.134.99.*]
    Gorzej jak bujnie w dół gdy ogłoszą
    nową emisję akcji do pozyskania funduszy dla nowej inwestycji :(
  • Re: Słabiutko Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Szans jest pół na pół. To jest NC więc ryzyko jest duże. Wydaje mi się że jeszcze będzie podbitka jak już zakończą przegląd opcji strategicznych i dopiero wtedy będzie można spodziewać się espi albo o kredycie albo emisji. Spółka nie jest zadłużona więc może jakaś pożyczka ? może Ragnar zweszy tutaj okazje bo ostatnio inwestuje w spółki ktore wchodza w zbrojeniówkę i pożyczy trochę kasy. Na KLABATER ma okolo 1 mln akcji i tam też pożyczył milion zł na 12 procent. Zobaczymy bo jak narazie rynek całkowicie zapomniał o tej spółce skoro taka słaba podbitka po tym espi. Widocznie spekula bawi się gdzie indziej.
  • Re: odp Autor: ~ja [185.164.141.*]
    Tu trwa uklepywanie pod wybicie.

Śpieszy się tylko biednym.
  • Re: odp Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Próbują teraz trochę zaniżyć wykorzystując duży spread i mały popyt, ale widać że ci którzy mają te akcje to wiedzą i są świadomi tego, co mają
  • Re: odp Autor: ~greg [31.0.48.*]
    Tutaj większy zakup będzie dopiero od 1 zł w górę.
  • Re: odp Autor: ~Nowy [178.235.232.*]
    Ale bzdury wypisujesz. Dlaczego niby od złotówki w górę ? Za ile to lat będzie ? Jakby mialobyc grubo powyżej złotówki to ktoś śmiało zebralby akcje do tej złotowki bo sa tanie a nie kupował dopiero jak przebije złotówkę. Dawno nie czytalem śmieszniejszej wypowiedzi. Spolka narazie nie ma szans przebić poziom 40 gr a ty fantazjujesz o złotówce. Życzę żeby ci się to spełniło bo wtedy i ja bede grubo zarobiony. Ale bądźmy realistami.
    Ależ kolega nerwowy, ale się nie dziwię. Zawsze można dokupić sobie tanie akcje, do 1 zł jest niespełna 300tyś akcji.
    Nie mam powodu byc nerwowy na tej spółce tylko nie wierzę że będzie tutaj złotówka tymbardziej że dopiero od złotówki zaczną jakieś większe zakupy. Ja już swój pakiet mam i wystarczy mi 50 gr jak jakimś cudem bedzie taka podbitka. Kto to ma podciągnąć do złotówki skoro dopiero wtedy mają zacząć się wieksze zakupy ? Trochę bez sensu. Spora spekula musiała by tu się pojawic a jak widac nawet po dzisiejszym espi się nie pojawili a zwykle na spółkach po takich informacjach jest spory rajd do góry. Masz jakies argument co do tak spektakularnego wzrostu ?
    Skoro oczekujesz spektakularnych zjawisk to radziłbym sprzedać akcje które masz i przesiąść się na inną spółkę.
    Serio ? czy ja napisałem że oczekuje spektakularnych zjawisk ? Ja piszę o tym że wieksze zakupy zakupy zaczną się dopiero od złotówki podczas gdy kurs nie jest w stanie przebić nawet 40 gr ? ja liczę tylko na 50 gr a Ty nie odpisałeś na żadne pytanie z poprzedniego wpisu także albo jesteś bootem albo mało rozgarniętym naganiaczem. Bredzisz o złotówce i wmawiasz mi że ja oczekuje spektakularne wzrosty no coraz śmieszniejsze cuda wypisujesz.
    Nie udzielam odpowiedzi na twoje pytania, bo są zbyt niemądre. Udzielam tylko dobrej rady abyś sprzedał akcje nie będziesz tak poirytowany. Tak nawiasem, skoro złotówka wywołuje u ciebie tyle emocji, to co będzie przy dwóch złotych. Życzę powodzenia.
  • Re: odp Autor: ~Dnss [5.173.186.*]
    Musiałoby nagle skokowo pójść świecą do 1 złotego, bo inaczej rzeczywiście Twój wpis nie ma sensu.
  • Re: odp Autor: ~Ella [176.109.167.*]
    No jeden wpis lepszy od drugiego. Tak sie zastanawiam ile macie lat i co tu robicie...ale oczywiście życzę wszystkim samych sukcesów i żeby w koncu była kasa na nowe TV ;)
  • Re: odp Autor: ~Dnss [5.173.186.*]
    Taka jesteś pewna lub pewny do dużych zysków tutaj??? Też się zastanawiam skąd ten nadmierny optymizm.
  • Re: odp Autor: ~Ella [37.30.14.*]
    A ludzie inwestują żeby mieć zyski czy stratę? Nie napisałam słowa o dużych zyskach. Miłego dnia geniuszu
[x]
DITIX 0,00% 0,25 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.