> Dlaczego nie chce rosnąć ? # brak chętnych lub wiary w zysk po zakupach na tym poziomie > Dlaczego nie chce spadać ? # wielu jest na stracie po uwzględnieniu inflacji, więc będą trzymać nawet latami aby nie sprzedać ze stratą > Kto ma pomysły ?
Dnia 2025-10-20 o godz. 11:16 ~XXX napisał(a): > Kurde najlepsza spolka na gpw wszyscy ja tylko zbierają jak pokemony w gierce!!!
------------------------------------
a czy real nie pisał tutaj wielokrotnie o tym w zeszłym roku, że szable były już wtedy policzone i że nie da się niczego już odkupić ? Znowu oszukał z premedytacją swoich tutejszych wiernych ?
T6 zadając to pytanie tutaj na forum na co liczyłeś ? same smarki trolowe Ci odpowiedziały , kręcą kółka z kapitałem do 10 tys. zł na demo , niech sobie piszą co chcą a dla myślących powiem tylko jedno , zadajcie sobie tylko pytanie , po co to robią ? po co tracą czas na forum PKP Cargo ? po co tracą tutaj swoją energię ? to wystarczy aby znać odpowiedź ......
Nie wiem. Nie mam pojęcia co jest powodem. Generalnie fajnie by było gdyby Pani Prezes coś powiedziała odniosła się do zakupów przez pozostał osoby z władzy. Nie wiem serio nawet Azoty rosną :(
Plan jaki plan ? Trolem czesto nazywaja tutaj akcjonariuszy którzy mimo że maja akcje potrafią wyrazić swoje zdanie i opisać sytuacje która wg mnie jest dramatyczna ten kurs to kpina .... i co ze mam akcje. pytanie po co je mam ? po co dalej je kupuje ? bo za te pieniadze wg mnie warto to mieć mimo braku dywidendy mimo braku wzrostu nawet na inflacje ... to moja kasa i moge robic co chce i zawsze pisze ze sami decydujcie..moje to moje wasze to wasze .
Sprzedam kiedyś a moze nie nie zalezy mi :) mam czas i kase , a mineło już troche lat....