sprzedałem po 91,60 akcje trzymałem od grudnia 24 r tak więc 107 % zysku razem z dywidendą Szczególne podziękowania dla PIOTR,bez Twoich wpisów pewnie bym sprzedał szybciej Pozdrawiam
arbi może masz rację po prostu dzisiaj zagrały emocje chciwość i strach a że miałem 5000 szt. to rozsądek wygrał najśmieszniejsze,że po tylu miesiącach trzymania akcji czuję teraz dziwną pustkę heheheh
Miałem tak samo jak Ty, od początku stycznia trzymałem akcje, sprzedałem we wrześniu po 84,50zł tuż przed rajdem... po sprzedaży pierwszy raz czułem pustkę, że czegoś mi brakuje, zysk nie cieszył, był strach i odkupiłem... bo liczę na dużo lepszą stopę zwrotu. Ta sprzedaż i kupno kosztowało mnie 25k, ale wróciłem na dobry tor.
Dobry ruch. Cała giełda jest mocno przewartościowana, drugi maksymalny szczyt od początku GPW. To jest straszna bańka. Będzie wielki płacz. Ale jak zawsze pazerność zaślepia.
Fuel o krachu na walk street to od 15 lat wciąż pisze na bankierze Red.Kolany a tu ani krachu ani nawet mocnych spadków.Choc ostatnio zauważyłem u niego zmianę ciut ostrożniej dobiera zdania nr.wall street .Co do nasze giełdy to myślę że z przerwami ale będą wzrosty.Coraz więcej zwykłych ludzi nie boi się inwestować.
I ja sprzedałem dziś! Teraz tylko małe kółeczka... Pamiętajcie, że nic nie rośnie wiecznie, a handel akcjami to gra o sumie zerowe. Aby ktoś zarobił, drugi musi stracić. Niech tracą fundusze, a my zarabiajmy! I aby Polska rosła w siłę, a ludziom żyło się dostatniej..!!!
Jeśli to gra o sumie zero to po co tu jesteś? Ponadto jeśli gra o sumie zero to wytlumacz wzrosty indeksów....bo + 2 u jednego i - 2 u innego daje zero. No to jak to jest?
Plus kolejna zacna dywidenda ORLENU. Tak trzymać. Nawet Obajtek stwierdził, że ORLEN powinien kosztować 200 zł za akcję, więc każdy Polak trzyma kciuki za ORLEN.