Ten sam troll pisze nawet takie kwiatki: „Dziś, gdy Hemp & Health po serii wycofanych pozwoleń i zaniechanych projektów ograniczyła nawet raportowanie o nowych umowach” Fakty są takie: HMP na swojej stronie internetowej opublikował odpowiedź na pytanie akcjonariusza z dnia 16.10.2025 r. w której wskazał m.in. „Zarząd podjął decyzję o zmianie w naszej polityce informacyjnej i nie raportujemy już o podpisanych NDA/LOI. Źródło: https://hhsa.pl/pytania-do-spolki/ - NDA, czyli Non-Disclosure Agreement, to umowa o zachowaniu poufności, która zobowiązuje strony do ochrony i nieujawniania określonych informacji poufnych osobom trzecim. Służy do ochrony tajemnic handlowych, know-how, danych finansowych czy strategii biznesowych i jest zawierana na różnych etapach współpracy, od negocjacji po zakończenie współpracy. - LOI to skrót od Letter of Intent, czyli list intencyjny – dokument wyrażający zamiar stron do podjęcia przyszłej współpracy lub transakcji, ale niebędący prawnie wiążącą umową. Służy do określenia wstępnych warunków i zobowiązań, zanim strony przejdą do zawarcia właściwej umowy.
Jak ten plączący się miedzy nogami jak znajdzie mój wpis o 5 zł. to przeproszę go 5 razy, natomiast zobaczymy co ten troll zrobi jak nie znajdzie tego wpisu o 5 zł (napiszę wprost go nigdy nie było) O wpisie dot. 2,70 zł specjalnie ten troll zataił wyjaśnienie, jak zrealizują strategię, ale strategia nie jest realizowana Teraz fakty, tak brzmiał wpis: "w mojej ocenie jeżeli HMP zrealizuje swoją strategię na lata 2024 -2025 to kurs będzie wyższy od maksymalnego do tej pory tj. 2,70 zł. jaki HMP osiągnął w dniu 17.03.2021 r.”
Aaaa, teraz narracja, że strategii nie realizują, tak? A twoje "w mojej ocenie", to ile warte? Tyle, co lubrykant w Brwinowie?
Masz luźny placku swoje działania spekulacyjne i gadaj, kiedy twoje 2.7zł i 5zł, co żeś o tym trąbił.
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Dowiemy się wreszcie, gdzie to zarobiłeś od 0.88zł??
Warto wiedzieć, dzisiejszy kurs wynosi 0.1960zł BUA HA HA HA HA
Ja to mogę przeprosić uczciwego, a nie takiego karakana uoma. Przeproś inwestorów, których oszwabiłeś tutaj i byki, które podczas dojenia z krowami pomyliłeś.
Spółka THC Pharma istnieje, a jest taki troll co pisze takie rzeczy: "W praktyce to formalny koniec działalności THC Pharma jako realnego importera. Nie jest to już podmiot rynkowy, lecz administrator pozwoleń, który zamiast handlować towarem, zarządza ich zwrotami".
Jak chcesz kogoś bez honoru, to w lustro spójrz lubrykancie. Nie kto inny, jak TY sam o tym pisałeś. Od dojenia byków, lasuje ci się tym uomnym saganie.
Kiedy te sukcesy? Kiedy 2.7zł? Kiedy 5zł? Kiedy realizacja strategii, o której pisałeś? Powiem ci gdzie. NIE MA I NIE BĘDZIE. JAK WSZYSTKO O CZYM WYPISYWAŁEŚ OD MIESIĘCY. OD LAT.
"Na forach inwestorskich zawsze znajdzie się ktoś, kto „wie lepiej”. W przypadku Hemp & Health i jej stowarzyszonych spółek tę rolę od lat pełni pewien spekulant – samozwańczy komentator, który w każdym raporcie dopatruje się „kroku milowego”, a w każdej krytyce spółki widzi osobisty atak lub „manipulację konkurencji”.
Oficjalnie – jak sam podkreśla – „pisze wyłącznie o faktach z podaniem źródeł”. W praktyce jednak jego wpisy stanowią podręcznikowy przykład selektywnej narracji i podwójnych standardów. Gdy spółka publikuje obietnice lub podpisuje kolejne listy intencyjne, spekulant traktuje to jak niepodważalne fakty biznesowe. Gdy jednak te same projekty kończą się niczym, a inni użytkownicy forum wskazują na brak realizacji, natychmiast pojawia się jego stały repertuar: oskarżenia o „kłamstwa”, „dezinformację” i „atakowanie spółki”.
Ten styl nie jest przypadkowy – to retoryka obronna, a zarazem marketingowa. Spekulant zachowuje się jak człowiek, który nie broni faktów, lecz narracji. W każdej nieudanej emisji widzi „kolejną szansę”, w każdym cofniętym pozwoleniu – „elastyczność strategiczną”, a w każdym milczeniu zarządu – „profesjonalną politykę informacyjną”.
Co więcej, Spekulant sam sobie zaprzecza. Z jednej strony wyśmiewa inwestorów, że „nie widziały gały, co brały”, zarzucając im brak refleksu przy wysokich kursach. Z drugiej strony – przez miesiące nawoływał, by „poczekać na kolejny raport”. Ta sprzeczność obnaża sedno jego strategii: narracyjne sterowanie emocjami forum, tak by każdą stratę usprawiedliwić, a każdy spadek przedstawić jako „okazję przed odbiciem”.
Nie sposób też pominąć innych wzorców jego komunikacji: Selektywne cytowanie – tylko te fragmenty raportów, które potwierdzają jego tezę. Podwójne standardy – „spółka mówi = prawda”, „inwestor mówi = manipulacja”. Naganiaczowa logika – przy każdej emisji przekonuje, że „warto brać”, po czym sam przyznaje, że działa spekulacyjnie i sprzedaje przy pierwszym odbiciu. Pozoranctwo obiektywizmu – powtarzanie, że „pisze tylko o faktach”, choć jego wpisy pełne są interpretacji i marketingowych ozdobników. Ataki personalne – zamiast argumentów, inwektywy wobec tych, którzy analizują bilanse. Brak konsekwencji – sam przyznaje, że spółka „stoi na emisjach i wykazuje straty”, ale przez lata atakował właśnie tych, którzy to publicznie mówili.
W efekcie Spekulant stał się symbolem paradoksu małej giełdy: komentator, który nigdy nie pomyli się w przewidywaniach, bo po każdym fiasku natychmiast zmienia interpretację. Dziś, gdy Hemp & Health po serii wycofanych pozwoleń i zaniechanych projektów ograniczyła nawet raportowanie o nowych umowach, jego narracja traci grunt. Nie da się bowiem bronić ciszy jako sukcesu, a stagnacji jako strategii.
Spekulant wciąż wierzy, że „każda emisja dawała 30%”. Ale coraz więcej inwestorów zaczyna rozumieć, że te 30% zysku jednych to po prostu 30% straty innych – tych, których przez lata wyzywał od „dawców kapitału”."
Pewnie skasowany wątek, jak wiele innych twoich lubrykancie i jak te pozwolenia spółki skazanej na sukces. Jak twoje zarabianie uomie? Kurs 0.19zł. Zastosowałeś stop lossa wioskowego, czy dalej usredniasz w dół?
Plączący się między nogami, kłamał o 5 zł. Teraz niby ten wpis mu usunęli. Co ten typ jeszcze tu wymyśli. Teraz nawet o bankructwie pisze, czy gaszeniu światła.
Jesteś lubrykancie uomny do reszty. Te bujdy, które tu wypisujesz, to cyrk. ....wiesiek pisze, że deszcz pada. Jedyne, co ci wychodzi, to dojenie byków. W innym wątku napisałem ci w pigułce. Pamiętaj o tym buahahaha