Trzeba było to zrobić masowo w odpowiednim czasie i zaskarżyć ich w sadzie cypryjskim gdyby sie migali... duża grupa rozłożenie kosztów itd... a tak to jest jak jesthttps://i.imgur.com/0I7aZZ3.png
uchwała nieprawomocna (zaskarżona w sądach) zatem... roszczenie bezskuteczne bedzie prawomocność będą podstawy do roszczenia jakby jakiś desperat chciał wziąść te.....chyba 45-55 zł z bilansów księgowych
Nie desperat tylko rozsądny człowiek :) zresztą wszystkich o tym informowałem. Poza tym żądanie było zgłoszone w terminie w którym było prawomocne zanim uchwała została skutecznie zaskarżona.
Jeśli chodzi o cenę to ja nie widziałem jeszcze żadnej wyceny godziwej sporządzonej przez kogokolwiek która miałaby jakąkolwiek wartość w sądzie.
No ale jak się nie chce wydać pieniędzy na biegłego albo na jakąś sprawę w ramach której taka wycena może być dokonana. Tylko dziaduję się pomimo że potencjalnie wartość grupy akcjonariuszy mniejszościowych jest około 500 milionów no to jest jak jest
Dnia 2025-10-18 o godz. 14:32 ~hwds napisał(a): > Nie desperat tylko rozsądny człowiek :) zresztą wszystkich o tym informowałem. Poza tym żądanie było zgłoszone w terminie w którym było prawomocne zanim uchwała została skutecznie zaskarżona. > > Jeśli chodzi o cenę to ja nie widziałem jeszcze żadnej wyceny godziwej sporządzonej przez kogokolwiek która miałaby jakąkolwiek wartość w sądzie. > > No ale jak się nie chce wydać pieniędzy na biegłego albo na jakąś sprawę w ramach której taka wycena może być dokonana. Tylko dziaduję się pomimo że potencjalnie wartość grupy akcjonariuszy mniejszościowych jest około 500 milionów no to jest jak jest
=========================== No ale jak się nie chce wydać pieniędzy......na PAE, ale równocześnie się żada od PAE, żeby zakładała w ich imieniu sprawy sadowe na Cyprze może czasem lepiej sie zastanowić, zamiast wylewać na innych swoje frustracje...
Jak masz mało akcji do wielkich pieniędzy na składki też byś nie płacił.
...a jak tam sprawa cywilna na Midasie?
Przyszedł w końcu ten Mikołaj do akcjonaruszy?
A wracając do mojego wcześniejszego wpisu który notabene nie jest wpisem oryginalnym tylko jest wpisem powielanym już przez lata.
Co ma w głowie osoba która posiada 500 000 akcji elektrimmu i przez ostatnie lata nie robi nic żeby aktywnie doprowadzic do rozwiązania problemu. Z rzucanie przez takich ludzi ciężaru ciągnięcia sprawy na ludzi którzy posiadają małe pakiety to jest po prostu dno.
Więc jeszcze raz powtarzam niech się martwią ci którzy mają duże pakiety ja wykonałem więcej pracy niż 100 przeciętnych akcjonariuszy elektrimu i wystarczy
A poza tym ja tam nikomu nie zazdroszczę natomiast na zdrowy rozsądek w to normalny ma taki pakiet akcji elektrim jeśli nie kolega królika? Tylko zdaje się że że królik się wyhuśtał i zrobił się problem.
Gościu no to jak masz problem.
Dnia 2025-10-21 o godz. 10:35 ~hwds napisał(a): > A wracając do mojego wcześniejszego wpisu który notabene nie jest wpisem oryginalnym tylko jest wpisem powielanym już przez lata. > > Co ma w głowie osoba która posiada 500 000 akcji elektrimmu i przez ostatnie lata nie robi nic żeby aktywnie doprowadzic do rozwiązania problemu. Z rzucanie przez takich ludzi ciężaru ciągnięcia sprawy na ludzi którzy posiadają małe pakiety to jest po prostu dno. > > Więc jeszcze raz powtarzam niech się martwią ci którzy mają duże pakiety ja wykonałem więcej pracy niż 100 przeciętnych akcjonariuszy elektrimu i wystarczy
...........ta osoba poszła za głosem tych co po każdym zaproszeniu nawoływali "nie sprzedawajcie, nie sprzedawajcie" bedziecie jak pisał śp.Fredek bardzo bogaci, a solo was nie skrzywdzi.........!
Tak odzyskali... Chociaż trwa jeszcze proces dostarczenia.
Przy okazji oczyścimy ten chlew z oszustów złodziei i ludzi sprzedajnych. By załatwiamy tu większą sprawę a przy okazji te drobne...