prezes prezesem ale co tam w srodku medinice jest to chyba nie kazdy zdaje sobie sprawe, oczywiscie poza forum bankiera tu kazdy juz liczy miliony na koncie ;))milego wekendu!
prof. Suwalski mówi o CoolCryo ---- MÓJ WYNALAZEK --- ( podkreśla że droga była długa i wyboista , ale zaczyna pomagac pacjentom,)
Mowi tez że jest NIEZMIERNIE WDZIECZNY JEGO ZESPOŁOWI ---MEDINICE(...) także prof Suwalski nie jest tylko w środku Medinice on sie zNIM utoższamia ( w końcu jest tez ujawnionym Akcjonariuszem ).
menadżer ds rynków finansowych w PKO sa polubił ostatni post z wykladem na targach na lnked in z Suwalskim. Nie wiem czy to oznacza, że PKO ma akcje, ale finansowi patrzy z uwagą na ICE.
a czemu minus anonimie? Możesz sprawdzić sam. Ewentualnie skomentuj. Przedstawiłem uchy fakt, a co to oznacza? Może nic ponadto że finansowi obserwują, a może coś...
Gracz ... Ja nigdy w żadnej firmie nie miałem dostępu do insajderki.... To pierwsze... Nie mógłbym i nie chciałbym mieć... Medinice sobie wymyśliłem już sporo czasu temu, po rozpoczęciu FDA znacząco zwiększyłem zaangażowanie... Po synektik, ma to być zwieńczenie dla mnie wielu lat na rynkach finansowych... Nie znam większego ambasadora prof Suwalskiego i Coolcryo od siebie... Co nie znaczy że mogę jednocześnie pomstować na Prezesa, może właśnie dlatego że jestem ambasadorem tych pierwszych
synectic...mialem lata temu po 11 zl gralem pod kardioznacznik nie docenilem robotow da Vinci, lezalo pol roku na rachunku i odpuscilem temat ech, medinice sledze od paru lat i intuicja i doswiadczenie podpowiada mi ze to jest wlasnie ten moment, zreszta wykres i obroty tez to zaczynaka potwierdzac, CC jest tak dobre ze az ciezko w to uwierzyc ale to sie zmieni niebawem.40 zl to jest 100mln dol brutto, a gdzie reszta projektow? tu bedzie tempo wzrostow jak ostanio na bumechu mimo ze to iinna branza ale poziomy cenowe podobne.
Po 5 latach gnojenia kursu nawet gnioty odbijają. Podzielam zdanie przedmówcy że potencjał produktów napawa optymizmem. Prędzej czy później kurs to odzwierciedli..wygląda na to że jednak juz prędzej