pozim ogólności Pana prezes duży , rozumiem , że nie chce zdradzać " jakiś " tajemnicy - czterech tajemnic , generalnie - bedzie dobrze albo bardzo dobrze - trzymamy akcje , trzymamy za słowo Panie prezesie
Ludzie !!! Na podstawie uśmiechniętej buzi prezesa wietrzycie górkę ? Jakie to będzie nawet po 0.01 on wyjdzie i powie ... o.k. ,podobnie jak politycy .
a takie było czyste i świeże powietrze dzisiaj na forum w ten niedzielny słoneczny dzień ale jak zwykle wyszedł smród z nory napisał i klimat się skwasił ,jutro wymienie wszystkich trolli smrodzących na tym forum
Dnia 2025-10-19 o godz. 14:06 ~remik napisał(a): > a takie było czyste i świeże powietrze dzisiaj na forum w ten niedzielny słoneczny dzień ale jak zwykle wyszedł smród z nory napisał i klimat się skwasił ,jutro wymienie wszystkich trolli smrodzących na tym forum
wywiad już dawno przedyskutowany. A tobie remik smród przeszkadza, to moze być oznaka, że w czasie snu partnerka, lub partner bździ powietrze, ty niby śpisz, ale nos nie do końca. Taki podtruty chodzisz i jak zakodowany piszesz o smrodzie
to jest dodatek do informacji które juz są czyli chęć wypłaty dywidendy cpk ,atom czy elektrownia gazowa ,jak narazie przynajmniej dla mnie to sygnał kupuj puki tanio tak kupowałem Topol azbis i pare innych
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, uważam Polimeks za bardzo dobrą spółkę z dużymi perspektywami i szanuję tych którzy mają te akcje . Ja je chcę kupić ale za jakiś czas ponieważ uważam że teraz nie jest pora a wywiad prezesa traktuję na luzie. Następny tydzień pokaże czy miałem rację.