Tak, duże ryzyko duże zyski. Nie jestem nagonem. Każdy robi o chce. Ale miałem przeczucie do niej od samego początku.w strategii maja pozyskanie strategicznego inwestora. Co bedzie zobaczymy.
Na tym forum jest już jeden magik który ciągle odnosi znaczne zyski mimo tego że kurs w trendzie spadkowym, czy Ty również poznałeś tajniki tej strategii?
Strata bedzie jak sprzedam po cenie niższej jak kupilem, najwyżej poczekam 2 lata.
Ogolnie 32k zanotowałem straty sprzedając swój pakiet i kupując bo ma innych zarobiłem to pokryłem
Pytanie, takie zadawałam sobie kupujac akcje w marcu 2020 r. A później sprzedaż za 1.50 zł. Później nawet 2.50 zł. Następnie kupno ok. 25 gr i sprzedaz nawet 88 gr. Każda emisja akcji z pp i zyski min 30 procent. Dlatego prowadzę tu działania spekulacyjne, jak na razie zyski znaczne przewyższają straty. Czekam na kolejne raporty o emisję akcji.
Od 0.88zł, uśredniasz w dół mitomanie. Czy mówię nieprawdę wiesko? Zaprzeczysz?
Muszę ci przypominac luzaku, bo masz krótką pamięć. Poniżej twoje działania spekulacyjne:
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Dowiemy się wreszcie, gdzie to zarobiłeś od 0.88zł??
Warto wiedzieć, dzisiejszy kurs minimalny wynosi 0.1914zł