Z ostatniego wybicia na 19.02 ------------------------------------------- kurs spadł dzisiaj do 17.90
Moim skromnym zdaniem ten poziom zachęci do kupowania i zwiększania zaangażowania większych środków w drodze do wzrostu z rekomendacji KUPUJ z ceną docelową 25,00 PLN ---------------------------------------
I już duże kupno pojawiło się na poziomie 18.10 moim zdaniem za chwilę będą kupować w przedziale 18,30-18.50 --------------------------------------------------------------------------------------------- Oczywiście nikogo nie zachęcam do kupowania jak i do sprzedawania też.
Jak wyczyszczą z akcji zbijający kurs fundusz to tutaj i 22 zł na koniec roku na spokojnie.
Tylko kanalia blokuje ewidentnie wzrosty chociaż go to kosztowało już miliony.
Sami sobie sprzedadzą to może wt dy odkupią , grają sami że sobą
20 mamy wyniki więc do tego czasu może pojawić się jakieś spekulacyjne zagranie w górę pod wyniki
Na pepco byly te same teksty na poziomie 16,xx. Nawet analitycy pomagali z retoryka 12zl. A ja pakowałem pakowałem i co mamy ? Każdy widzi co się stało. Tu będzie podobna akcja. Zastanawia mnie tylko fakt jak nie szkoda sypaczowi akcji. Przecież będzie musiał.drozej odkupić
Dobre bankier uciął cześć posta:). Dodam że zrobili obecnie taki obraz ze każdy analityk + chatgpt powiedzą ze lecimy na 16. Jak zaczną więcej tracić niż zarabiać to pojadą piętro wyżej