• coś jest na rzeczy Autor: ~Lgieldaczos [46.134.171.*]
    Warto posłuchać, ale uważnie rozmowy z panią Jaśkiewicz z BOŚa i oczywiście materiałów od CCC i przyjrzeć się zarzutom tego kto zasiał ferment. Nawet jeśli nie jest tak źle jak wrogi podmiot twierdzi, to nie znaczy że jest tak dobrze aby uzasadnić wycenę taka jaka jest teraz. Jeszcze wiele może się wydarzyć, nawet w konkretach, a mianowicie w raporcie - teraz każdy weźmie lupę w rękę... Szeroki rynek również przeżywa czas niepewności i to uzasadnionej, wiec nie jest szczególnie byczo. Technicznie bardzo słabo ... Takie jest moje zdanie.
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~realista [46.112.70.*]
    Jaśkiewicz prognozuje 1,85 mld ebitdy w tym roku i cenę 250 trzyma caly czas
    Ale zawsze rzuca update pod koniec kwartału zobaczymy co tam wyskrobie
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Bart [193.143.72.*]
    Na rzeczy jest jedno, 10 mln wpuszczonych akcji na rynek które powinny grzecznie leżeć na kontach u brokerów/instytucji a które krążą w obiegu.

I trzeba teraz te 10 mln zebrać, tu się jeszcze może wiele podziać, ale kierunek będzie jeden.
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    atak hybrydowy w polskie firmy...
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Rerefasola [188.146.42.*]
    Tak jest twoje zdanie. I ty sie nim kieruj. Inni maja swoje. Jak kiedys bedziesz mial kase to kup sobie akcje. Takie jest moje zdanie.
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~realista [46.112.70.*]
    Widac na co beda patrzeć analitycy czyli na zapas - moim zdaniem możemy jeszcze zobaczyć tutaj górkę bo jednak tych otwarc nie bylo w tym kwartale ile powinno, a nawet jak rzuca 20-30k m2 w ostatnich 2 tyg to juz wielkiego wpływu na zapas moze nie miec.
    Cfo cos mowil o zapasie ze spadnie ale pytanie ile - pewno znowu go rozpiszą na m2 których jeszcze nie ma
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~stockpicker [159.242.234.*]
    Tak, wymieniona Pani dopytuje Prezesa na konferencjach o te zapasy a on jej konsekwentnie odpowiada, że wie co robi i tak już prawdopodobnie pozostanie ;)
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Rerefasola [188.146.42.*]
    Dziekujemy za twoje zdanie. Na szczescie mam swoje zdanie
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Lgieldaczos [46.134.171.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 12:30 ~Rerefasola napisał(a):
    > Dziekujemy za twoje zdanie. Na szczescie mam swoje zdanie

Jak napiszesz to samo jeszcze 10 razy to nie będzie ani mądrzej , ani ładniej prawdziwiej, nie zaśmiecaj forum
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Konsul [31.60.88.*]
    W ciągu trzech najbliższych sesji powinniśmy przełamać poziom 180 zł .
    Widać jest branie .
  • Nie ma nic na rzeczy lebiegos Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Jak będziesz prdlil takie bzdury na forum lgiel_costam, to też nie będzie fajnie, a tak wiemy, co za niedorozwój to napisał. Ogarniasz swoje smrodzenie na forum?
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    BTW, lebiego, o technice to ty nie masz bladego pojęcia. Teraz mądrzej?
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Kutach [37.31.22.*]
    Jesteś monitorowany
  • Re: coś jest na rzeczy Autor: ~Rerefasola [89.79.144.*]
    Kutachs, że niby holtera mi podłączyli? Buhahaha. Zaścianki, wio do domu
[x]
CCC 1,95% 151,90 2025-10-29 10:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.