Dnia 2025-10-17 o godz. 08:14 ~Rogal napisał(a): > tylko nie pasuje mi wtedy kto kupuje te akcje i po co? Bankruty to se umierają latami na groszówkach jak kiedyś Ursus
Czy macie serio tak zryty beret od urodzenia czy o co chodzi? Kolejny bałwan, który wypowiada się, a kompletnie nie wie o co chodzi. Playway odpsrzedalo caly pakiet 5,5 mln akcji do DOM Maklerski INC po 0,20zł.
Oni natomiast, caly ten pakiet odsprzedaja. Częśc wziela ulica, ale zdecydowana wiekszsco byla ugadana z kims, juz wczesniej. Biorac pod uwage ze wyemitowali akcje po 0,25zl, nie maja zadluzen, maja kase na dokonczenie Drift Island, ktory wydadza w polowie przyszlego roku na PC, XBOX i PS5, to mozna powiedziec ze to rzeczywiscie jest mega promocja (ale to sie okaze za kilka miesiecy) i tylko totalny ignorant gadalby takie bzdury jak autor tematu.
ok, w zasadzie podobnie widzę tą układankę, ale z tego co mi wiadomo jak kapitan opuszcza statek to już chyba słabo wróży? Dlaczego nasz zacny Pioter się pozbył akcji? Bo obstawiam, że juz wsyzstkich
Piotruś poniżej progu to zszedł już dawno w ostatnim raporcie miał ok 1mln akcji, więc nie mam potwierdzenia, że sprzedał, trzeba czekać na raport, który wg mnie to potwierdzi, skoro zaczął uciekać ze statku to po co się zatrzymywać, a skoro sam prezez już nie wierzy w spółkę to cóż...
Struktura akcjonariatu Emitenta ze wskazaniem akcjonariuszy posiadających na dzień przekazania raportu co najmniej 5% głosów na walnym zgromadzeniu przedstawia się następująco: Akcjonariusz Liczba akcji Udział w kapitale podstawowym Liczba głosów Udział w ogólnej liczbie głosów PlayWay S.A. Piotr Wątrucki Pozostali 5 440 000 1 050 000 15 544 744 24,7% 4,77% 70,57% 5 444 000 1 050 000 15 544 744 24,7% 4,77% 70,57% RAZEM: 22 034 744 100% 22 034 744 100% Prezentowane dane obejmują informacje o strukturze akcjonariatu Emitenta ze wskazaniem akcjonariuszy posiadających, co najmniej 5 % głosów na walnym zgromadzeniu, są właściwe na datę publikacji raportu za II kwartał 2025 roku, tj. na dzień 14 sierpnia 2025 roku i uwzględniają stan wiedzy Spółki na dzień publikacji niniejszego raportu.
No dobra macie rację, chyba było coś takiego :)
Ale jedno mnie zastanawia, czy playway ewakuowałby się na 5 minut przed sukcesem drift island? Ta gra to będzie mam nadzieję najwyżej po to, żeby opłacić te 3 etaty w firmie
Dnia 2025-10-18 o godz. 17:17 ~Rogal napisał(a): > No dobra macie rację, chyba było coś takiego :) > > Ale jedno mnie zastanawia, czy playway ewakuowałby się na 5 minut przed sukcesem drift island? Ta gra to będzie mam nadzieję najwyżej po to, żeby opłacić te 3 etaty w firmie
I tutaj trafiłeś w sedno chłopaki sobie grają bawią się a na dodatek jeszcze im za to płacą a dla akcjonariuszy cóż kto by się tym przejmował