Bo za dużo spadzi siedzi na tej spółce. To już jest tradycja na tej spółce, rano wzrosty 2% a potem wyprzedaż i wyzerowanie calych wzrostow na koniec sesji lub nawet zakonczenie sesji na czerwono. Takich sesji bylo mnostwo na tej spolce, Zenada czekac tu na wzrosty.
superfan-- ja myślałem, że tylko błazna z siebie robisz na XTB dziś widzę że warte też masz na CCC oj chłopie wstyd. Myśleć co innego i pisać co innego.
Panie Pit, po takiej ilosci postow jaka u ciebie widzialem sadze ze jestes znawca rynku...I siedzisz na tym forum dla "biedaków" ..? :) Z Twojej pewnosci wynika ze jestes lepszym analitykiem niz ktokokolwiek moglby sobie to wyobrazic... Obstawiam ze mieszkasz conajmniej na Ibizie a wszystkie wielkie fundusze inwestycyjne chca zamienic swoje oprogramowanie i ludzi (z doswiadczeniem, po szkolach, z instynktem na zarobek ) na Ciebie? ale Ty jak robinhood podpowiadasz innym tyle ze patrzac na Twoje posty mijaja sie one z rzeczywistoscia... Czyli jednak chyba nie ma ibyzy i bystrosci absolutnie zadnej, spedzasz/marnujesz czas tu bo chyba tak jak pisze opozycja zarabiasz od posta? A patrzac na jad jaki saczysz i czestotliwosc postow, raczej jestes Pan zwyklym nieudacznikiem zyciowym,swego rodzaju akwizytorem/cyganem sprzedajacym trefne/podrobione info nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Dnia 2025-10-16 o godz. 19:52 ~Pit napisał(a): > Adaś widzę ze jestes pięknie zapakowany w Brown pearl. Nie martw sie, jutro pójdzie nogawka ----------------------------------- Rozumiemy, że te Twoje/Wasz ciągłe infantylne wspominanie o nogawce, to jakaś trauma z przedszkola, ale jak widzisz, to nie forum terapeutyczne, nadal jesteś chory. Do tego siedząc tu na bankierze 24h/dobę, tracisz czas za groszówki, zamiast z taką potężną wiedzą i wyczuciem rynku świadczyć usługi wielkim funduszom. Może w pakiecie zamiast karty multi sport, daliby Ci jakąś dopłatę do terapii?
Właśnie PIT wstaje o 5 i o 20 opuszcza forum, robi z siebie błazna, dla 80 gr od posta. Oczywiście Wc czyścił ale go wywalili z pracy bo i do tego sie nie nadawał, dlatego został znawcą giełdy. To jest przykre, jak dla paru srebrników można się sprzedać i tak nisko upaść. Za 20 dni nie będzie po nim śladu, do następnego razu.
Jestem Samarytaninem i nie dostaje z tego ani zlotoweczki. Za to wu próbujecie ubrać kolejnych naiwnych zeby im cały czas bardzo drogie akcje sprzedawać.