Jeden dzień +1,5% następny -1,5% i tak " mielimy" spokojnie czekając na wzrosty, na nic się zda wypisywanie " będzie rosło, będzie spadać" wszystko w swoim czasie :-) już pisałem mniej niż 170 nie oddam, cierpliwości !!
Jest to pierwszy moment gdzie zaczynamy się w końcu zgadzać, w końcu zaczyna do ciebie docierać że na mnie nie ugrasz w związku czym ja i moje akcje nie są w kręgu twoich zainteresowań.
Ponawiam pytanie tylko już rozwinięte jeśli my nie wiemy w co inwestujemy troluchu z elity to może mi odpowiesz co twoj wpis robi na xtb zapakowany po korek po67.5 ale nie to mnie nurtuje tylko te skromne 20 zielonych łapek vel zero czerwonych nagonie cudaku dwulicowy
Może jednak coś ma,bo by nie płacili moderatorowi i trollom,a ich desperacja przejawia się nawet tym,że profesor moderator potrafi nienaturalnie wiele zielonych łapek dokleić sobie i maxowi a komuś typu verso,szerszeń,misiu31 odjąć już istniejące-nowa definicja tupetu-magic thumbs(a ty wiesz profesor,że jak w sierpniu usunołeś w niedzielę blisko 30 swoich wpisów, resztę zmoderowałeś to one istnieją w 3 wydrukowanych kopiach-2 poszły w świat,jedną ja posiadam),Pewność siebie i buta zawsze prowadzą do zguby
Autor: ~Tyrol [37.19.211.*] 2025-10-17 03:17 Ostatni dostępny kurs: 123,00 zł Re: + - huśtawka Może jednak coś ma,bo by nie płacili moderatorowi i trollom,a ich desperacja przejawia się nawet tym,że profesor moderator potrafi nienaturalnie wiele zielonych łapek dokleić sobie i maxowi a komuś typu verso,szerszeń,misiu31 odjąć już istniejące-nowa definicja tupetu-magic thumbs(a ty wiesz profesor,że jak w sierpniu usunołeś w niedzielę blisko 30 swoich wpisów, resztę zmoderowałeś to one istnieją w 3 wydrukowanych kopiach-2 poszły w świat,jedną ja posiadam),Pewność siebie i buta zawsze prowadzą do zguby
Re: Korektę czas zacząć ! Lecimy najpierw na 56 -57 zł ~Lideko 2024-02-21 14:34 IP 37.19.211.* Spadająca gwiazda na wykresie dziennym się szykuje . Ratuj się kto może ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- TEN SAM ADRES IP:[37.19.211.*] RÓZNE FORA I INNE POGLĄDY. ZŁAPAŁEM CIĘ ZA RĘKĘ TO NAPISZ NIE TWOJA RĘKA.... GŁUPOTA PROWADZI DO NĘDZY...