Wg mnie zjazd z 7.70 na poziomy poniżej 7 złotych był typowo spekulacyjny i niczym absolutnie nieuzasadniony. Komuś zależało, aby pozbierać dużo akcji taniej, co czyni przed konkretnym wzrostem tym razem w okolice 9- 10 zł. Trzymamy i dobieramy akcje. O CCC jak i LPP napisałem post dzisiaj.
To czekasz na 8-10 ? Uuuuuu , a gdzie ta twoja Północ? A wiem ... już za momencik już tuż tuż ,właściwie po 14 stej może około 18 stej . No nie kółkowicze zepsuli albo shorty , albo ci no .... OBCY .
Odpowiadam ci: copy and paste:
2025-10-16 15:02IP 82.132.230.*
Do VIP: Widzę, że jesteś zgorzkniałym człowiekiem, któremu w życiu nie wyszło. Więcej szacunku dla innych, mniej złośliwości i obrażania innych a więcej uśmiechu, trollu. Tego ci życzę.
Także przemysł to sfrustrowany człowieku. Gdybyś miał środki i wiedzę, to zarobiłbys dzisiaj na CCC. A tak pozostała ci zazdrość i złośliwość w stosunku do mądrzejszych od ciebie, którym w życiu udało się.
Wieczorem w waszym kółku przeAnaLizujecie znowu wasze błedy. :)
trend wzrostowy obowiązuje, więc spokojnie, jesteśmy na linii wzrostowej po 1-dniowym flash-crash spekuła strząsnęła kurs, ale pojawiły się dobre, racjonalne informacje nt. współpracy z Jelczem w ramach RFK.