• 3 (4) lata wzrostów Autor: marbon [89.75.144.*]
    Tu nie dni się liczą - Lubawa jest dla cierpliwych z wiarą w tą Spółkę. Konsekwentnie w górę przez 3 kolejne lata, a śmiało można napisać, że będą 4, bo 2025 zaczął się od 4.44.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.40.158.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: marbon [89.75.144.*]
    Wiecie co xD/Ciekawy/CzynnikOz? Ja już chyba wiem jaki jest problem z Wami... Wy każdy wpis tutaj traktujecie jak naganianie i każdego jak naganiacza, bo Wy inaczej nie rozumiecie sensu tego forum! Traktujecie wszystkich podług siebie. Nawet ten mój wpis, który nie dotyczy "wróżenia", tylko opiera się na liczbach z archiwum notowań (4 lata wstecz), czyli nie jest "naganianiem" na 3 lata wzrostów od dzisiaj, został zrozumiany od razu jako taki! To nie ja "wróżę" spadki, jak Ty. Nie potraficie kompletnie pojąć, że ktoś dzieli się tu informacją o Spółce, którą ceni. Dlaczego tu JESTEŚCIE?
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~Ciekawy [84.40.158.*]
    Mareczku co Ty bredzisz, na czym się opiera Twoja teoria dokładnie, bo to że 5 lat rośnie to nie znaczy że kolejne 5 będzie rosło... a wręcz przeciwnie może się zdarzyć że zaraz runie w dół, biorąc pod uwagę że Rosja dostaje bęcki, gospodarka kuleje, i zaraz się może okazać że będziemy mieli zakończenie wojny na ukrainie lub jakiś rozejm a wtedy tutaj nie wiadomo czy 5 się utrzyma, i super wyniki czy kontrakty dalsze temu nie pomogą, bo giełdą rządzą sentymenty, kapitał ucieknie na budowlankę czy na giełdę ukraińską.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: marbon [89.75.144.*]
    A gdzie ja napisałem, ze przez 3 (4) lata będzie rosło??? Nie jestem taki, jak Wy. Napisałem, że do tej pory przez 3 lata był konsekwentny wzrost i musiałoby w 2 miesiące spaść do 4.44, aby nie było 4 roku wzrostowego. I przestań obrażać użytkowników tego forum.
    Mareczku zwracam honor źle to zinterpretowałem.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~Zzz [37.31.144.*]
    Koniec wojny jest czasem na zbrojenie się, tu chodzi o umowy - kontrakty
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~Dd [79.184.251.*]
    Jaki koniec wojny Panie, już był 10 razy
    To jak wytłumaczysz to że przy każdej publikacji o nowych kontraktach tutaj są spadki ? Widocznie są już w cenie. Tu potrzeby jest jakiś rozwój a o tym żadnych informacji. A ostatnie podbicie ? Były tu głosy o zakupie instytucjonalnym i co ? Gdzie te instytucje ? Żadna nie zmieniła posiadania żadna nie zgłosiła się że kupiła. Więc prawdopodobnie spekula weszła w okolicach 8,5-8,9 i teraz powoli spuszcza akcje, nadal z dużym zyskiem przy sporej ilości. I jeśli tak jest to czeka nas ostry marazm kolejne miesiące i może znowu się trafi jakiś dobry pretekst na podbicie w górę, czytaj. Przelot dronów itp.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: marbon [46.112.218.*]
    Myślę, że czas łatwego (taniego) zniechęcania akcjonariuszy dołowaniem kursu po bardzo dobrych wiadomościach powoli się kończy. Tu będą już zbyt duże wolumeny.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~tt [91.228.139.*]
    Chodzi o zniechęcenie do forum i akcji spółki. Nikt normalny nie pisze 50 postów dziennie nie mając w tym interesu. Wystarczy że pojawi się plus i zamilkną. To są ludzie którzy zostali wyleszczeni na wcześniejszym etapie i nie mogą tego przeboleć. Zero mertyorki i wiedzy na temat spółki i inwestowania. Nawet jakby było to 5 zł to by nie kupili czekając na niżej bo nie potrafią prognozować i analizować. Wskazują po prostu poziomy na których sprzedali i by po tyle samo chcieli odkupić.

masz merytoryczną ocenę wyżej. Polecam się zapoznać. Za to twierdzenie że będzie rosło 3-4 lata bo rosło wcześnie jest merytoryczne? ahaha
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    będzie rosło rok, ale za to konkretnie ...
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: _xd [213.217.31.*]
    Analityk się znalazł:
    Zapowiada się kolejny szybki ruch w górę na Lubawie w tym tygodniu.
    Sami sobie pracujecie na baty xD
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~blondynka [37.30.28.*]
    TAK TYLKO PYTAM - GDZIE JEST STASZEK POWSINOGA ????????????????????????
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~Dd [79.184.251.*]
    Wszyscy mają po części rację ja obstawiam realny scenariusz LT
    Tj Do końca roku 13–17 zł wzrost rzędu +20 % do +50 a 2–3 lata: 18–25 zł (przy utrzymaniu albo lekkim wzroście dynamiki) kupujemy i trzymamy większy kapitał.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: _xd [185.227.138.*]
    Zdecyduj się, do kogo piszesz i nie wrzucaj mnie do jednego wora z resztą. Na nic nie naganiam. Denerwują mnie trolle waszego pokroju, które stwierdziły, że forum jest ich. Informacji o spółce nie ma prawie w ogóle. Za to są pompy, desery, zielono codziennie, szybkie ruchy w górę itp. I kumulacja przed wynikami. Tego dziwnym trafem nie komentujesz. Ciekawe dlaczego.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~abc [89.70.120.*]
    Informację o spółce najczęściej ja wrzucam ,albo od samej spółki albo jakiś link z artykułem o Lubawie i to też ludziom się nie podoba.
    Ostatnio wrzuciłem informację o ponczach to admin mi skasował 99% postu a drugi raz jak wrzuciłem to usunął połowę linka, i nawet nie można było wejść w to co wysłałem.

https://www.bankier.pl/forum/temat_poncho-antydronowe,72366735.html

• Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~Hmm [83.5.59.*]
    Bo admin to xd.
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: _xd [185.227.138.*]
    Jakbym był adminem, to wy trolle byście pierwsze wyleciały xD
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~autor [83.24.54.*]
    DOBRE WIADOMOŚĆI na temat firmy są usuwane --------p- a lanie wody i propagandy trwa dalej------- tak tu jest----- patologia
  • Re: 3 (4) lata wzrostów Autor: ~blondynka [37.30.28.*]
    JAKI PAN TAKI KRAM .
[x]
LUBAWA -0,40% 9,86 2025-10-27 15:38:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.