Vincent_v nie oddawaj za 30 groszy wprawdzie to nie ostatnie godziny i dni do wybicia i mega up, ale może w 2029 roku short zacznie skupować albo jakaś dotacja na rozminowywanie wpadnie. Nie oddawać trzymać :)
Tyle lat z tymi spekulantami:)?
Ale masz racje, szykują petardę, patrząc na ruch w KRS, które zresztą opisał nie kto inny ja ak autor tego wątku, haha
Tylko co z tego jak mi nie chcą zrzucać jak trzeba, a obiecałem sobie, że nie wezmę tu ani jednej akcji z prawej bo i tak wpadną:)
Tak trzymać !
Dnia 2025-10-17 o godz. 11:54 vincent_v napisał(a): > Tyle lat z tymi spekulantami:)? > > Ale masz racje, szykują petardę, patrząc na ruch w KRS, które zresztą opisał nie kto inny ja ak autor tego wątku, haha > > Tylko co z tego jak mi nie chcą zrzucać jak trzeba, a obiecałem sobie, że nie wezmę tu ani jednej akcji z prawej bo i tak wpadną:) > > Tak trzymać !
To wczoraj chciałeś oddawać za 30 groszy a dziś już chcesz zbierać? Schizofrenia alkohol czy narkotyki?
wyj przegrywie ubrany na 6 zł wykolegowany przez shorta ha ha ha Jesteś w takiej panice że nie wiesz co począć :) Cierpliwie czekaj aż w roku 2090 short będzie brał za każdą cenę.
Dnia 2025-10-18 o godz. 13:58 ~chlewzeichendorffa napisał(a): > wyglądasz jakbyś zapomniał wyjąć sobie zabawki z podwozia:) ci...owatypawian,haha
Twoja bezradność vincent jest pocieszna. Ale już tych wszystkich "mądrości" to powiedzieć mi prosto w twarz nie masz odwagi cykorze prawda? Ale to nie ważne, ważne że cię giełda i życie zweryfikowało. Tłumaczono ci już rok temu że żadnego zwrotu nie będzie a ty się upierałeś że napewno będzie skup i zwrot. Tu się wszyscy z ciebie śmieją to teraz biegasz po forach sundragona i pgf i wylewasz swoje żale i żebrzesz o interwencję z nieba. Ale tam ciebie też gonią przegrywie bez przyszłości. Wisisz na 6 zł i nikt i nic już tego nie zmieni. To koniec!