• Kiedy 30 groszy? Autor: ~Janusz [80.54.62.*]
    Tam czekam.
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Ja trochę wyżej:)powinni zrobić zrzut jak na śmieciu Military. Presja podaży naciska.
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~Janusz [80.54.62.*]
    Najgorsze jest to, że jak na Military spada to zawsze spada na OZE...

..sam tak wiele razy pisałeś, i miałeś rację.
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~RodStjuard [84.205.172.*]
    Mogę oddać Ci dzisiaj,ile chcesz??
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~Madonna [138.59.135.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 19:33 ~RodStjuard napisał(a):
    > Mogę oddać Ci dzisiaj,ile chcesz??

Autor: ~RodStjuard [84.205.172.*] 2025-10-16 19:33

Vincent_v nie oddawaj za 30 groszy wprawdzie to nie ostatnie godziny i dni do wybicia i mega up, ale może w 2029 roku short zacznie skupować albo jakaś dotacja na rozminowywanie wpadnie. Nie oddawać trzymać :)
    Tyle lat z tymi spekulantami:)?
    Ale masz racje, szykują petardę, patrząc na ruch w KRS, które zresztą opisał nie kto inny ja ak autor tego wątku, haha
    Tylko co z tego jak mi nie chcą zrzucać jak trzeba, a obiecałem sobie, że nie wezmę tu ani jednej akcji z prawej bo i tak wpadną:)
    Tak trzymać !
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~FrediMerkury [79.124.108.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 11:54 vincent_v napisał(a):
    > Tyle lat z tymi spekulantami:)?
    > > Ale masz racje, szykują petardę, patrząc na ruch w KRS, które zresztą opisał nie kto inny ja ak autor tego wątku, haha
    > > Tylko co z tego jak mi nie chcą zrzucać jak trzeba, a obiecałem sobie, że nie wezmę tu ani jednej akcji z prawej bo i tak wpadną:)
    > > Tak trzymać !

To wczoraj chciałeś oddawać za 30 groszy a dziś już chcesz zbierać? Schizofrenia alkohol czy narkotyki?
    Nie drinki regeneracyjne z budy na eichendorffa, to co tam sprzedajesz ludziom nie nadaje się nawet do mycia pięt:)
    dalej robisz sobie zdjęcia przed lustrem?:):):)
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~FrediMerkury [151.115.88.*]
    wyj przegrywie ubrany na 6 zł wykolegowany przez shorta ha ha ha Jesteś w takiej panice że nie wiesz co począć :)
    Cierpliwie czekaj aż w roku 2090 short będzie brał za każdą cenę.
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~chlewzeichendorffa [37.31.18.*]
    wyglądasz jakbyś zapomniał wyjąć sobie zabawki z podwozia:) ci...owatypawian,haha
  • Re: Kiedy 30 groszy? Autor: ~BocwanaKing [79.124.108.*]
    Dnia 2025-10-18 o godz. 13:58 ~chlewzeichendorffa napisał(a):
    > wyglądasz jakbyś zapomniał wyjąć sobie zabawki z podwozia:) ci...owatypawian,haha

Twoja bezradność vincent jest pocieszna. Ale już tych wszystkich "mądrości" to powiedzieć mi prosto w twarz nie masz odwagi cykorze prawda? Ale to nie ważne, ważne że cię giełda i życie zweryfikowało. Tłumaczono ci już rok temu że żadnego zwrotu nie będzie a ty się upierałeś że napewno będzie skup i zwrot. Tu się wszyscy z ciebie śmieją to teraz biegasz po forach sundragona i pgf i wylewasz swoje żale i żebrzesz o interwencję z nieba. Ale tam ciebie też gonią przegrywie bez przyszłości. Wisisz na 6 zł i nikt i nic już tego nie zmieni. To koniec!
[x]
OZECAPITAL -1,29% 0,46 2025-10-27 14:25:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.