- w dniu 09.10.2025 r. 634 akcji własnych o łącznej wartości wynoszącej 18 262,40 zł., za średnią jednostkową cenę akcji wynoszącą 28,81 zł. Akcje te stanowią 0,0045% udziału w kapitale zakładowym Emitenta oraz uprawniają do 634 głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki, co stanowi 0,0045% ogólnej liczby głosów. - w dniu 14.10.2025 r. 3 317 akcji własnych o łącznej wartości wynoszącej 96 038,45 zł., za średnią jednostkową cenę akcji wynoszącą 28,95 zł. Akcje te stanowią 0,0235% udziału w kapitale zakładowym Emitenta oraz uprawniają do 3 317 głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki, co stanowi 0,0235% ogólnej liczby głosów. - w dniu 15.10.2025 r. 700 akcji własnych o łącznej wartości wynoszącej 20 300,00 zł., za średnią jednostkową cenę akcji wynoszącą 29,00 zł. Akcje te stanowią 0,0050% udziału w kapitale zakładowym Emitenta oraz uprawniają do 700 głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki, co stanowi 0,0050% ogólnej liczby głosów.
Hej. Moje rozczarowanie jest kontynuowane. Przez trzy tygodnie mogli odebrać co najmniej 40k więcej od słabych rąk. Teraz po wynikach wystarczy, że "rynek" nas pokocha i dokończenie skupu będzie niewykonalne ze względu na cenę >35pln.
Dnia 2025-10-23 o godz. 11:54 ~olo napisał(a): > Hej. > Moje rozczarowanie jest kontynuowane. Przez trzy tygodnie mogli odebrać co najmniej 40k więcej od słabych rąk. Teraz po wynikach wystarczy, że "rynek" nas pokocha i dokończenie skupu będzie niewykonalne ze względu na cenę >35pln.
[...]
Szanowny Olo, "nie bój żaby". 35 to nie granica - będzie nowa uchwała, jak w w zeszłym roku AB, o podwyższeniu ceny skupu. Dzisiaj jeszcze napiszę o zmianach w akcjonariacie na poziomie 500 tysięcy akcji, co obiecałem kilka dni temu. Pozdrawiam wieloletnich wiarusów oddanych sprawie ACTION.
Spoko, spoko. Wiem, że można nową uchwałą podnieść parametry skupu ale wolałbym "więcej za taniej", tym bardziej, że pojawiły się możliwości. Zapewne pamiętasz, że nie byłem również zbyt mocnym entuzjastą ( pomimo, że było miło) zaproszeń po 35 pln. Nadal podtrzymuję swoją "wycenę" ok 50pln przed ogłoszeniem nowej polityki dywidendowej. Pozdrawiam i czekamy.
Dnia 2025-10-23 o godz. 13:29 ~olo napisał(a): > Spoko, spoko [...]
Olo, to dobrze, że zrozumiałeś i nie sypiesz już 50-siątkami lub ich wielokrotonością. Skup przez ACTION siadł ponieważ jest prowadzony za wiedzą głównych akcjonariuszy inny skup, o którym w swoim czasie pisał kolega Bywalec, gdzie były wielokrotności 10.000 pakietami. "Sobie sami" będą podwyższać cenę przez skup konkurencyjny? Cierpliwości - wszystko w swoim czasie.
> Olo, to dobrze, że zrozumiałeś i nie sypiesz już 50-siątkami lub ich wielokrotonością. Skup przez ACTION siadł ponieważ jest prowadzony za wiedzą głównych akcjonariuszy inny skup, o którym w swoim czasie pisał kolega Bywalec, gdzie były wielokrotności 10.000 pakietami. "Sobie sami" będą podwyższać cenę przez skup konkurencyjny? Cierpliwości - wszystko w swoim czasie.
O nie, nie, nie. Bardzo proszę nie ubierać mnie w sypanie, jedyne do czego mogę się przyznać w tym roku, to zakup dodatkowych 62szt za środki ze zwrotu prowizji.
Dnia 2025-10-23 o godz. 13:29 ~olo napisał(a): > [...] Nadal podtrzymuję swoją "wycenę" ok 50pln przed ogłoszeniem nowej polityki dywidendowej.. [...] Olo, długodystansowcy mają czas. Zobacz, że i Twoje "ulubione" 20-dziestki również od jakiegoś czasu zauważyły skup i ograniczyły widoczność 20-tek do około 10.000 zł w arkuszu zleceń, a nie jak było wcześniej, gdzie ich było umieszczonych w różnych miejscach za około 50.000 zł
Co by nie mówić, to jednak obroty są mizerne, lepiej niż kiedyś 3tys., ale wciąż, płynność tutaj jest nikła, na chwilę obecną dzisiaj jest to 90k złotych toć to warzywniak. do tego ja 30.90 stoi straszak 20k akcji.
Panowie i Panie, jakie są wasze oczekiwania co do kursu w ciągu 1, 2 i 3 lat?
Dnia 2025-10-23 o godz. 15:52 ~Kiszoniak napisał(a): > Co by nie mówić, to jednak obroty są mizerne, lepiej niż kiedyś 3tys., ale wciąż, płynność tutaj jest nikła [...]
Przy cenie 2 zł obroty dzienne wynosiły 9 tysięcy zł - nie wolno było więcej, bo byśmy cenę zbyt szybko podnieśli i nie uzbierali odpowiednio. Oj, młodzieży trzeba uświadamiać pewne sprawy oczywiste. Pozdrawiam
Radzę, sprzedaj kolego wszystkie akcje ACTION co posiadasz, to zrobisz chyba jakiś obrót chyba, prawda? Po co kisić, jeśli się nie ma cierpliwości odpowiedniej.