stachu - natychmiast po komunikacie o emisji pisałeś, że lecimy w odchłań i 9.20 to minimalny wymiar kary. Teraz piszesz, że niedługo pewnie ten poziom osiągniemy . O jakim przedziale czasowym myślisz bo cygan i BDG gryzą paznokcie ...
PS. A jakbyś Ty już nie miał czym gryźć to cygan w czynie społecznym przygryzie i Twoje
No tak, spadki nie były ani tak głębokie ani tak długotrwałe jak się wielu obawiało. Obrót maleje, coraz mniej chętnych do sprzedaży. Najważniejszych wydarzeń dla losów spółki można się spodziewać w najbliższych kilku kilkunastu tygodniach więc może rozsądniej mieć wtedy akcje przy sobie.
Tu jest cały czas dystrybucja. Mniejsze obroty bo za bardzo nie ma komu odbierać. Na 11,30. Lekkie jest wsparcie ale wystarczy kilka tysięcy i padnie jak polamana zapałka. Na 10,80 silniejsze wsparcie. Pytanie, kto zaufa prezesowi i jako nowy inwestor kupi akcje? Malo takich. Prędko tutaj komercjalizacji nie będzie. A zaufaniem prezes to cieszy się zerowym.
Nikt już tu nie wierzy jego słowom. I czy cokolwiek co mówi na webinariach jest prawdą .
No facet do tej pory prezes wciskał akcjei kulkudziesieciu inwestorom . Obecnie znalazł sie jeden na 1.3 M akcji i 15% akcjonariatu.
Mozesz przekonywac ile wlezie ze ten ktoś to THE -BILL jest - ale jakie jest prawdopodobieństwo że masz racje? Szcególnie po tym co widac też na rynku OPÓR działa podaz kontroluje kurs, rynki w niebezpiecznej fazie Ogólnie sa , Kto by sie wystawiał na taki STZRAŁ z przejmowaniem 1.3 M akcji JESLI by nie był pzrekonany ze DOBRZE ROBI...:))
Ty chyba widzisz inną "rzeczywistość"....tzn, najprawdopodobniej chciałbyś żeby tak to wygladało...
to ja się pytam - pokaż mi jakiegoś "inwestora", któremu "wcisnął" akcje i jest ponad progiem 5%... widzisz (oprócz od lat Suwalskiego) kogoś takiego ? takiego "inwestora" ? i to pytanie w kategorii - pokaż mi fakty...
scenariusz był prosty: akcje były pchane w "rynek" "ulicę" przed "emisjami" na podbitkach, po wyższej cenie... następnie były odbierane przez "inwestorów" przy "emisjach" po niższej, znanej niektórym wcześniej, cenie pod progi 5%... i tak w kółeczko.... i dlatego jest ZERO zaufania...
i krótko - sprzeda coś, podniesie kapitalizację, wypłaci dywidendę - będziemy klaskać... na teraz - ogrywany jest stary, znany scenariusz który zeruje całkowicie wiarygodność...
Do tej pory Jak prezes spzredawał akcje to wcisjkał je np 20-30 inwestorom , to co teraz sie zmienia to Fund chce przejac od razu 1.3 M akcji . To tez rózni wczesniejsze zaangażaowania fundów do tej sytuacji bo wczesniej Fundy miały po ok 300 K akcji na twarz.
I teraz sadadnicze pytanie ---skoro mówi sie wqiele o tym ze na rynkach powinna być korekta , rynkui oczekuja spadków , Medinice zawodził inwestorów , Kurs nawet w Hossie ostatnichj 2-3 lat w NIEj nie uczestniczył ---TO dlaczego KTOŚ pakuje sie w 1.3 M akcji ICE ? ----Proste pytanie . :))
Te wszytkie informacje o FDA 2 produktów o Dofinasowaniu AC , o listach intencyjnych nie sa przypadkowe ---to odrozna obecna sytuacje od tych sprzed lat i tych Innych wczesniejszych emisji oraz tego jakie Infa wychodziły ze spółki.
Jaki bedzie efekt przekonamy sie moze już w TYM roku.....
Zamiast wiecznie naganiać i bredzić - zjaw się na Walnym. Oczywistym jest, że skoro jest emisja to chcą dać sobie więcej czasu na negocjacje! Szczególnie, że zainteresowanie wzrosło. ps. Każdy wie, że były już fundy powyżej 5% a sorry -Ty oczywiście nie wiesz. i wiadomo, że na Walnym się nie zjawisz.
w tym czasie bedę w innym rejonie Polski, bo musze być .
poza tym to co miałem wiedzieć, juz sie dowiedziałem z róznych żródeł komunikatów spółki ,webinarów , roznych informacji płynacych od np prof. Suwalskiego dotyczącego CoolCryo.
To ze jest ryzyko ---ryzyko jest wszedzie co pokazał np CCC, to jest tego typu branza( Inwestowanie na giełdzie ) że są szanse ale i ryzyka.
nie rozśmieszj mnie na walne mozesz pojechac z 1 akcją zarejestrowaną :)
Mnie dziwi dlaczego Ty masz rzekomo akcje ---skoro widzisz tutaj naganiaczy na wzrosty spółki, która absolutnie nie ma żadnego pokrycia w jej potencjale ,.... która jest w twoim mniemaniu ścierwem , a prezes oszustem .
tak ogólnie widzę, że masz problem ze zrozumieniem (lub nadipretowywaniem, lub mam nadzieję, że nie manipulowaniem) słów/zdań pisanych... próbujesz wkładać w czyjeś usta słów (rozumień), których nie było... ale nie dziwię Ci się...luzuj portki... :-)))