• co to wczoraj było Autor: ~Mojo [79.190.101.*]
    to była umówiona sprzedaż . Nikt niczego nie oddał jeszcze

Mogli too ztobić poza rynkiem ale postanowili załatić to na fixie .

Dwóch umówiło się . ty wystawiasz o 16,59 , ja zbieram o 17.00.

Musieli tak zrobić bo w trakcie sesji zbyt dużo ludzi to obserwóje i by się podłączyli zawyzająć kurs
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~Bafet [91.224.144.*]
    Być może, ale jaki z tego wniosek - ktoś widzi sens wyłożenia za tą ,,upadłą'' spółkę ponad bańki w jednej transakcji, za cenę ponad 5% wyższą niż rynkowa na gpw.
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~juppi [46.112.80.*]
    No przecież i tak zawyżył kurs...
    Po prostu ktoś kupił za bańkę i tyle. Nie musiał się z nikim umawiać. Pozbierał jak leci a że miał smaka na ~20k (albo "kupuję za bańkę z limitem 5x.xx to wessał po sam opór :) i tyle.
    Text w rankingach popularności wejdzie wnet do Top10, więc nie upatrywałbym tu jakiegoś drugiego dna. To tak na mój chłopski rozum:)
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    może shorcik pozbierał od zniecierpliwionych? w koncu mają co oddawać
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~juppi [46.112.80.*]
    Jeśli shorta zaczną prowizje parzyć w ręce, to spodziewałbym się tutaj jednak gwałtowniejszych ruchów:))
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~Asd [91.150.198.*]
    Dobrze się to zapowiadało , szkoda tylko że wystarczyło akcji za 600 k aby zbić kurs o 3 % w dół .
  • Re: co to wczoraj było Autor: ~weteran [78.28.54.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 11:11 ~Asd napisał(a):
    > Dobrze się to zapowiadało , szkoda tylko że wystarczyło akcji za 600 k aby zbić kurs o 3 % w dół .

Jeszcze sesja się nie skończyła , a może w tym szaleństwie jest metoda aby jednym Klopsem kupić 20 000. akcji Pozdrawiam wszystkich co wyceniają przyszłość
[x]
TEXT -0,10% 40,24 2026-05-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.