• ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
    Treść obwieszczenia:
    Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku, VI Wydział Gospodarczy, ul. Piekarnicza 10, 80-126 Gdańsk, obwieszcza, że postanowieniem z dnia 9 października 2025 roku wydanym w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika, którym jest "PETROLINVEST" SPÓŁKA AKCYJNA (KRS 0000270970)

prowadzonej pod sygn. akt GD1G/GU/465/2025, ustanowił tymczasowego nadzorcę sądowego, którego funkcję będzie pełnić: Sławomir Bohdziewicz (numer licencji 256).

Dłużnik po ustanowieniu tymczasowego nadzorcy sądowego jest uprawniony do dokonywania czynności zwykłego zarządu. Na dokonanie czynności przekraczających zakres zwykłego zarządu jest wymagana zgoda tymczasowego nadzorcy sądowego pod rygorem nieważności. Zgoda może zostać udzielona również po dokonaniu czynności w terminie trzydziestu dni od jej dokonania.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Lover [37.30.60.*]
    Te serca robią robotę :)
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
  • Re: ❤️ 160 złotych ❤️ Autor: ~Lover [37.30.60.*]
    Minimum
  • Re: ❤️ 160 złotych ❤️ Autor: ~Spekulant [31.0.89.*]
    Mi wychodzi 240zl
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~poważny [83.22.25.*]
    I co w związku z tym?Pytam najzupełniej poważnie.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Wacek [146.70.57.*]
    Francuz Zglosil upadosc bo spolka nie miala na wypłatę dla prezesa a wy sobie krzyczcie po 100000 za akcję?
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Smerf [178.128.234.*]
    Dnia 2025-10-15 o godz. 12:36 ~Daniel napisał(a):
    > Treść obwieszczenia:
    > Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku, VI Wydział Gospodarczy, ul. Piekarnicza 10, 80-126 Gdańsk, obwieszcza, że postanowieniem z dnia 9 października 2025 roku wydanym w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika, którym jest "PETROLINVEST" SPÓŁKA AKCYJNA (KRS 0000270970)
    >
    > prowadzonej pod sygn. akt GD1G/GU/465/2025, ustanowił tymczasowego nadzorcę sądowego, którego funkcję będzie pełnić: Sławomir Bohdziewicz (numer licencji 256).
    >
    > Dłużnik po ustanowieniu tymczasowego nadzorcy sądowego jest uprawniony do dokonywania czynności zwykłego zarządu. Na dokonanie czynności przekraczających zakres zwykłego zarządu jest wymagana zgoda tymczasowego nadzorcy sądowego pod rygorem nieważności. Zgoda może zostać udzielona również po dokonaniu czynności w terminie trzydziestu dni od jej dokonania.
    >

------------------
    Daniel za bardzo nie wie jak tego dotknąć i pewnie czeka na komentarz :-).
    Ale dobrze, że ktoś trzyma rękę na pulsie.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    Ja wiem wszystko, ty nie wiesz nic.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Mirosław [194.33.111.*]
    2025-10-09: Obwieszczenie postanowienia o ustanowieniu tymczasowego nadzorcy sądowego
    Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku, VI Wydział Gospodarczy, ul. Piekarnicza 10, 80-126 Gdańsk, obwieszcza, że postanowieniem
    z dnia 9 października 2025 roku wydanym w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika, którym jest "PETROLINVEST" SPÓŁKA
    AKCYJNA (KRS 0000270970)
    prowadzonej pod sygn. akt GD1G/GU/465/2025, ustanowił tymczasowego nadzorcę sądowego, którego funkcję będzie pełnić: Sławomir
    Bohdziewicz (numer licencji 256).
    Dłużnik po ustanowieniu tymczasowego nadzorcy sądowego jest uprawniony do dokonywania czynności zwykłego zarządu. Na
    dokonanie czynności przekraczających zakres zwykłego zarządu jest wymagana zgoda tymczasowego nadzorcy sądowego pod rygorem
    nieważności. Zgoda może zostać udzielona również po dokonaniu czynności w terminie trzydziestu dni od jej dokonania.
    Ddoano: 2025-10-09 11:30:11
    2025-07-15: Obwieszczenie informacji o złożeniu wniosku o zatwierdzenie warunków sprzedaży w trybie przygotowanej
    likwidacji
    Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku, VI Wydział Gospodarczy, ul. Piekarnicza 10, 80-126 Gdańsk, obwieszcza, że dokumentem z
    dnia 15 lipca 2025 roku wydanym w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika, którym jest "PETROLINVEST" SPÓŁKA AKCYJNA Spółka
    akcyjna (KRS 0000270970), sygnatura akt GD1G/GU/465/2025
    obwieszcza o złożeniu wniosku o zatwierdzenie warunków sprzedaży w dniu 18 kwietnia 2025 r.
    Ddoano: 2025-07-15 21:11:30

@Daniel może to samo źródełko ? ale coś poszło nie tak przy kopiowaniu -:)
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Realista [31.0.59.*]
    Manipulant Daniel wycina i wkleja, wycina i wkleja, ........ Zawsze tak robił. Przy sprawozdaniach finansowych też. To jest znany nam krojczy, który wykroi garniturek pod każdy z góry założony przez siebie wymiar. Fachura!
    To są ogólnie dostępne informacje i każdy kto ma IQ większe od Realisty albo Smerfa może sobie to znaleźć i sprawdzić i czy to co wkleiłem jest zgodne z prawdą.

To samo tyczy się raportów i mojego zestawienia strat, też można je sobie pobrać, przeczytać i sprawdzić czy popełniłem gdzieś jakiś błąd - do dzisiaj nikt żadnego błędu nie znalazł.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Smerf [165.227.33.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 07:57 ~Daniel napisał(a):
    > To są ogólnie dostępne informacje i każdy kto ma IQ większe od Realisty albo Smerfa może sobie to znaleźć i sprawdzić i czy to co wkleiłem jest zgodne z prawdą.
    >
    > To samo tyczy się raportów i mojego zestawienia strat, też można je sobie pobrać, przeczytać i sprawdzić czy popełniłem gdzieś jakiś błąd - do dzisiaj nikt żadnego błędu nie znalazł.

-------------------
    No nie mój drogi, już dawno użyłeś siekiery i prostacko (zerojedynkowo) wyciosałeś sobie w umyśle swój własny, pokręcowy pogląd na sprawę Oila. Więc jesteś w permanentnym błędzie nt. Petrola.
    Chyba największy Twój wkład do forum to załączanie tych czerwonych serduszek :-)
    I tyle.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Realista [31.0.56.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 07:57 ~Daniel napisał(a):
    > To są ogólnie dostępne informacje i każdy kto ma IQ większe od Realisty albo Smerfa może sobie to znaleźć i sprawdzić i czy to co wkleiłem jest zgodne z prawdą.
    >
    > To samo tyczy się raportów i mojego zestawienia strat, też można je sobie pobrać, przeczytać i sprawdzić czy popełniłem gdzieś jakiś błąd - do dzisiaj nikt żadnego błędu nie znalazł.
    >
    > Pozdrawiam
    > Daniel

Oczywiście, że wklejasz fragmenty z prawdziwych informacji i na tym polega twoja manipulacja, a zwłaszcza twoja interpretacja, tak jak ty chcesz rozumieć (a tak naprawdę nie rozumieć). Każdy kto ma IQ większe od Daniela widzi to i rozumie, a Daniel nie.

Dnia 2025-10-16 o godz. 13:13 ~Realista napisał(a):
    > wklejasz fragmenty z prawdziwych informacji

To pokaż mi której to niby części z obwieszczanie a ja nie wkleiłem:
    https://www.muir.pl/notice/474058

Za wszelką cenę bronicie tego bankruta, sami siebie przekonujecie że te akcje są jeszcze cokolwiek warte - nie wiadomo niby po co.

Petrol nie ma kasy nawet na bankructwo w związku z czym sąd nie ogłosi bankructwa - postępowanie zostanie umorzone.

Pozdrawiam
    Daniel

• Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Rychu [37.248.169.*]
    Zapomniałeś ile zapłacił za koncesje, ich wycenę nawet sąd nie podważał
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~zoska [31.61.190.*]
    @Daniel ,skoro jak piszesz ,Ty wiesz "wszystko" ,to może nam napiszesz tutaj :
    -Kto jest tym wierzycielem i jakie ma wierzytelności względem niego ,ma do uregulowania Petrol ?
    - co ma nabyć w Petrolu -"kupujący" , by zaspokoić wierzyciela/wierzycieli .I kto nim jest
    Zośka, prawdopodobnie chodzi o BLG,
    Nie ma tu żadnej sensacji – jedyną rzeczą, która może mieć jakąkolwiek realną wartość, jest pożyczka, którą Petrol udzielił i nigdy nie dostał zwrotu.
    Mówimy raczej o kilku milionach złotych, nie o żadnych “ukrytych aktywach” czy “złotych odwiertach”
    Cała reszta to już tylko papier i wspomnienia.

Teraz rolą nadzorcy jest sprawdzenie czy petrol ma cokolwiek co można spieniężyć. Takie sprawdzanie w historii petrola miało już miejsce kilka razy i zawsze wychodziło 0,00 zł więc i teraz nie ma się co spodziewać innego rezultatu.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~zoska [31.61.190.*]
    Sądziłam , że skoro wiesz -"wszystko" , to nie stanowi dla Ciebie wgląd w sprawę o sygn... ..i wiesz dokładnie , a nie "prawdopodobnie".
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Smerf [165.22.239.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 15:33 ~Daniel napisał(a):
    > Zośka, prawdopodobnie chodzi o BLG,
    > Nie ma tu żadnej sensacji – jedyną rzeczą, która może mieć jakąkolwiek realną wartość, jest pożyczka, którą Petrol udzielił i nigdy nie dostał zwrotu.
    > Mówimy raczej o kilku milionach złotych, nie o żadnych “ukrytych aktywach” czy “złotych odwiertach”
    > Cała reszta to już tylko papier i wspomnienia.
    >
    > Teraz rolą nadzorcy jest sprawdzenie czy petrol ma cokolwiek co można spieniężyć. Takie sprawdzanie w historii petrola miało już miejsce kilka razy i zawsze wychodziło 0,00 zł więc i teraz nie ma się co spodziewać innego rezultatu.
    >
    > Pozdrawiam
    > Daniel

----------------------
    No trudno słuchać tego bęc . wała sąd nie ogłosiłby prepacku gdyby nie było aktywów oraz kupca juz w sądzie, który na te aktywa i długi złożył umowę kupna. To wszystko w sądzie trwa bo ogłoszenie jest rutynowe, obowiązkowe i musi potrwać, dla innych tzw. możliwych chętnych. Na koniec sąd zatwierdza, że w takiej to a takiej sytuacj prawnej, umowa doszła do skutku - a jesli doszła, to i wierzyciele są zaspokojeni, tego sąd pilnuje.
    Na koniec, ty Daniel przestań pozdrawiać, bo mi w ten sposób ubliżasz.
    Smerf, jak zwykle dużo emocji, mało treści.
    Prepack nie oznacza, że Petrol ma jakieś aktywa – to tylko techniczny tryb sprzedaży, który pozwala szybciej zamknąć temat, jeśli znajdzie się ktoś chętny kupić cokolwiek z resztek spółki.
    Kupiec jest potrzebny, owszem – ale wystarczy, że przejmie pojedynczą wierzytelność. To nie wymaga istnienia “majątku” w klasycznym sensie.

A co do sądu – spokojnie, ten sam sąd już kilka razy “sprawdzał” Petrol i za każdym razem kończyło się tym samym wynikiem: 0,00 zł.
    Więc nie ekscytuj się aż tak bardzo, bo jedyne, co tu naprawdę żyje, to twoja wyobraźnia.

I nie martw się o moje “pozdrawiam” – nie jest dla ciebie wyróżnieniem, tylko grzecznością, której ty pewnie nie znasz.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Smerf [165.22.238.*]
    Również dyskusja z tobą jest poniżej mojej godności, dyskutuj sobie z zośką.
    Lepiej zmień forum na tzw. społecznościowe, tam się wymądrzaj, może tam znajdziesz uznanie wśród równych sobie.
    Nie chce mi się z tobą gadać.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Dno [94.254.166.*]
    Dipsik napisal, ze juz nie trwa i postepowanie zakonczone. Skoro trwalo to od 15 lipca, a dzisiaj jest 16 pazdziernika to mozliwe, ze powolany 9 pazdziernika doradca restrukturyzacyjny w mysl dipsika juz to zakonczyl. Ciekawe co mysli o tym Danielowaty.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Smerf [138.197.140.*]
    @Dno nie pisz kto coś tu powiedział, a już już na pewno nie cytuj.
    Ja też mówię, że Petrol od jutra kupi Orlen. Powiadom prasę.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Dnia 2025-10-16 o godz. 16:27 ~Smerf napisał(a):
    > @Dno nie pisz kto coś tu powiedział, a już już na pewno nie cytuj.
    > Ja też mówię, że Petrol od jutra kupi Orlen. Powiadom prasę.

Nic na razie nie mów dno, najpierw nakupimy akcji, dopiero powiemy że Petrol przejmuje Orlen, ale to skoczy , już widzę wykres -:)
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Rachmistrz [37.30.60.*]
    Orlen? Co wy tu znowu za kocopoły sadzicie? Francuzi z Totalem już bardziej realni. Z Petrolem od początku byli
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Dno [5.173.214.*]
    Zgoda. Masz racje, ale czlowiek czasami probuje cos tu sklecic z czystej ciekawosci i znurzenia.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~dipsik [31.178.194.*]
    piszą co widzą www.krpu.pl/lista-sadow/pomorskie/sad-rejonowy-gdansk-polnoc-w-gdansku?rok=2025#2025
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Dno [5.173.214.*]
    Dzieki Dipsik. Jednak miales racje.

Postepowanie w sprawie Petrolinvest jest zakonczone co mozna sprawdzic na wskazanej stronie sadu.
    Oznacza to, ze uprawniony doradca sadowy zatwierdzil sprzedaz wraz z prepack.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    Oczywiście żadnej informacji na stronie, jak zwykle, komunikacja z akcjonariatem leży i kwiczy.
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~zakończone [5.172.237.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 12:39 ~Dno napisał(a):
    > Dzieki Dipsik. Jednak miales racje.
    > >
    > > Postepowanie w sprawie Petrolinvest jest zakonczone co mozna sprawdzic na wskazanej stronie sadu.
    > > Oznacza to, ze uprawniony doradca sadowy zatwierdzil sprzedaz wraz z prepack.

zakończenie postępowania nie musi oznaczać zatwierdzenia, może oznaczać oddalenie wniosku
    a jak się zakończyło? ktoś wie?
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Kto [31.0.64.*]
    Któż więc został szczęśliwym nabywcą?
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Wioo [37.31.136.*]
    Putin, któremu ropy zbrakło…
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~zakończone [5.172.237.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 11:49 ~dipsik napisał(a):
    > piszą co widzą www.krpu.pl/lista-sadow/pomorskie/sad-rejonowy-gdansk-polnoc-w-gdansku?rok=2025#2025

fakt, na tej stronie jest info o zakończeniu postępowania
    tylko z jakim skutkiem? postępowanie mogło się różnie zakończyć, również oddaleniem

• Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~olo [170.85.28.*]
    i na co teraz czekamy w zwiazku z zakonczonym postepowaniem?
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~dipsik [31.178.194.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 15:56 ~olo napisał(a):
    > i na co teraz czekamy w zwiazku z zakonczonym postepowaniem?

na obwieszczenie prezesa
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Ile [31.0.61.*]
    A jak tam po online :) ile 1400zl
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Maz [45.141.152.*]
    Będzie coś z tego?
  • Re: ❤️Obwieszczenie❤️ Autor: ~Papita [46.205.200.*]
    Trip pod ziemią. 0.00zl
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe