Ja miałem 2000 od 14,5. Przespałem sierpień po 22. Szlak mnie zaczął trafiać jak przez miesiące to się kisiło w przedziale 18-19 z małymi wyskokami, opchnąłem wszystko po 19.1 i dał mi zarobić KGHM.
Dnia 2025-10-15 o godz. 11:58 ~Miron napisał(a): > Ja miałem 2000 od 14,5. Przespałem sierpień po 22. Szlak mnie zaczął trafiać jak przez miesiące to się kisiło w przedziale 18-19 z małymi wyskokami, opchnąłem wszystko po 19.1 i dał mi zarobić KGHM.
Pośpieszyłeś się ze sprzedażą . Kernel na LONG da znacznie wyższą stopę zwrotu.
KGHM brałem w okolicach 130 / możesz odszukać moich wpisów na forum KGHM. KGHM wybije sufit pod ATH na srebrze. Cierpliwość jest cnotą aby nie wyskakiwać zbyt wcześnie z rozpędzonego składu xd
problemem kolegi jest fakt że był all in w Kernelu, czego nie polecam na żadnej spółce. Bedąc na kilku spółkach z kilku sektoró∑ możesz łątwiej żonglować i sprzedawać, tutaj mam pakiet niecałek 30k akcji i sobie poczeka spokojnie.
Winter Ty chyba masz wiecej, nie wiem czy nie 50 lub 100, gratuluje Ci cierpliwości, ale sobie również jej gratuluje Kernel u mnie to % portfela a w zasadzie jednego z portfeli, i to tyle. Znosi złote jajka tylko przez wojne i sądy mamy taki a nie inny kurs.
Dnia 2025-10-15 o godz. 12:38 ~takItEasyColaPopcorn napisał(a): > problemem kolegi jest fakt że był all in w Kernelu, czego nie polecam na żadnej spółce. > Bedąc na kilku spółkach z kilku sektoró∑ możesz łątwiej żonglować i sprzedawać, tutaj mam pakiet niecałek 30k akcji i sobie poczeka spokojnie. > > Winter Ty chyba masz wiecej, nie wiem czy nie 50 lub 100, gratuluje Ci cierpliwości, ale sobie również jej gratuluje > Kernel u mnie to % portfela a w zasadzie jednego z portfeli, i to tyle. > Znosi złote jajka tylko przez wojne i sądy mamy taki a nie inny kurs.
Przerabiam kwiat forum jakim jesteś dziesiątki razy. Same zyski , kupowanie w dołkach sprzedawanie na górkach. Czasami sam się zastanawiam dlaczego wchodzę w dyskusję z kwiatem forum. Jedną akcję kwiecie forum posiadam jak to chciałeś przeczytać. Kupioną po 60 i trzymaną na LONG. Kwiat forum pewnie ma więcej także ten tego.
Dnia 2025-10-15 o godz. 14:03 ~Miron napisał(a): > Masochizmem jest kiszenie się miesiącami gdy inni zarabiają.
Koła nie odkryjesz na nowo pomimo starań. Analizujemy w odmiennych horyzontach czasowych/kreski inaczej łączymy. Indie i Chiny gdy zdecydują się na krok odejścia od ropy Rosyjskiej doczekasz się lokalnych szczytów w rysunku. Nie ma i nie było końca wojny w cenie. Cola i popcorn
Putin jasny otrzyma przekaz, siadasz do rozmów pokojowych albo Ukraina otrzyma broń która będzie niszczyć gospodarkę Rosji. Sankcje na węglowodory pomińmy / rynek ma to w cenie.