• ✏️ WK = 100; ✏️ Wartość godziwa 160 PLN Autor: ~Kamil [212.87.30.*]
    Ze świata oraz spółki płyną same dobre informacji.

Ja się pytam kto sprzedaje w obecnej cenie i gdzie się podział popyt z poziomu WK ???
  • Re: ✏️ WK = 100; ✏️ Wartość godziwa 160 PLN Autor: ~Miron [89.64.10.*]
    Ja miałem 2000 od 14,5. Przespałem sierpień po 22. Szlak mnie zaczął trafiać jak przez miesiące to się kisiło w przedziale 18-19 z małymi wyskokami, opchnąłem wszystko po 19.1 i dał mi zarobić KGHM.
  • Re: ✏️ WK = 100; ✏️ Wartość godziwa 160 PLN Autor: winter_skin [38.34.185.*]
    Dnia 2025-10-15 o godz. 11:58 ~Miron napisał(a):
    > Ja miałem 2000 od 14,5. Przespałem sierpień po 22. Szlak mnie zaczął trafiać jak przez miesiące to się kisiło w przedziale 18-19 z małymi wyskokami, opchnąłem wszystko po 19.1 i dał mi zarobić KGHM.

Pośpieszyłeś się ze sprzedażą .
    Kernel na LONG da znacznie wyższą stopę zwrotu.

KGHM brałem w okolicach 130 / możesz odszukać moich wpisów na forum KGHM.
    KGHM wybije sufit pod ATH na srebrze.
    Cierpliwość jest cnotą aby nie wyskakiwać zbyt wcześnie z rozpędzonego składu xd
  • Re: ✏️ WK = 100; ✏️ Wartość godziwa 160 PLN Autor: ~takItEasyColaPopcorn [78.159.84.*]
    problemem kolegi jest fakt że był all in w Kernelu, czego nie polecam na żadnej spółce.
    Bedąc na kilku spółkach z kilku sektoró∑ możesz łątwiej żonglować i sprzedawać, tutaj mam pakiet niecałek 30k akcji i sobie poczeka spokojnie.

Winter Ty chyba masz wiecej, nie wiem czy nie 50 lub 100, gratuluje Ci cierpliwości, ale sobie również jej gratuluje
    Kernel u mnie to % portfela a w zasadzie jednego z portfeli, i to tyle.
    Znosi złote jajka tylko przez wojne i sądy mamy taki a nie inny kurs.
    Dnia 2025-10-15 o godz. 12:38 ~takItEasyColaPopcorn napisał(a):
    > problemem kolegi jest fakt że był all in w Kernelu, czego nie polecam na żadnej spółce.
    > Bedąc na kilku spółkach z kilku sektoró∑ możesz łątwiej żonglować i sprzedawać, tutaj mam pakiet niecałek 30k akcji i sobie poczeka spokojnie.
    >
    > Winter Ty chyba masz wiecej, nie wiem czy nie 50 lub 100, gratuluje Ci cierpliwości, ale sobie również jej gratuluje
    > Kernel u mnie to % portfela a w zasadzie jednego z portfeli, i to tyle.
    > Znosi złote jajka tylko przez wojne i sądy mamy taki a nie inny kurs.

Przerabiam kwiat forum jakim jesteś dziesiątki razy.
    Same zyski , kupowanie w dołkach sprzedawanie na górkach.
    Czasami sam się zastanawiam dlaczego wchodzę w dyskusję z kwiatem forum.
    Jedną akcję kwiecie forum posiadam jak to chciałeś przeczytać.
    Kupioną po 60 i trzymaną na LONG.
    Kwiat forum pewnie ma więcej także ten tego.

cola i popcorn

• Re: ✏️ WK = 100; ✏️ Wartość godziwa 160 PLN Autor: ~Miron [89.64.10.*]
    Masochizmem jest kiszenie się miesiącami gdy inni zarabiają.
    Dnia 2025-10-15 o godz. 14:03 ~Miron napisał(a):
    > Masochizmem jest kiszenie się miesiącami gdy inni zarabiają.

Koła nie odkryjesz na nowo pomimo starań.
    Analizujemy w odmiennych horyzontach czasowych/kreski inaczej łączymy.
    Indie i Chiny gdy zdecydują się na krok odejścia od ropy Rosyjskiej doczekasz się lokalnych szczytów w rysunku.
    Nie ma i nie było końca wojny w cenie.
    Cola i popcorn
  • Re: ✏️ WK = 100 Autor: ~Makao [31.0.61.*]
    Sankcjami pomarańczowy zmusi Pitera do ustępstw!! Klincz już blisko a wierchuszka jak zacznie u ruskich biedować to obalą cara !?!? Hehe
  • Re: ✏️ WK = 100 Autor: ~Makao [31.0.61.*]
    Oczy skierowane na Węgry?? ciekawe czym puter będzie mamił tym razem? Pomarańczowy sie wkurzy gdy ponownie puter go ośmieszy na arenie igrzysk!
  • Re: ✏️ WK = 100 Autor: winter_skin [38.34.185.*]
    Putin jasny otrzyma przekaz, siadasz do rozmów pokojowych albo Ukraina otrzyma broń która będzie niszczyć gospodarkę Rosji.
    Sankcje na węglowodory pomińmy / rynek ma to w cenie.
[x]
KERNEL 0,32% 19,06 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.