No pewnie! Pewnie masz sporo skoro wrzucasz PIERWSZY wpis po 17 miesiącach zawieszenia ahaha dawaj screena spółdzielniami. Wiesz o tym że notariusz bierze prowizje? Mi też nie opłaca się gnać pół Polski paliwo nocleg żeby kupić 300 akcji za 120 zl
Syniu nic ci nie dam bez screena rachunku. Kto się będzie umawiał na sprzedaż notarialna z niepoważnym człowiekiem z forum? Równie dobrze możesz być amerykańskim żołnierzem który nie ma na bilet ahahaha
Nie wiem spółdzielniak czy ty się chwalisz czy zalisz. Chcesz sprzedać czy sobie jaja z poważnych ludzi robisz. Że macie nierówno pod deklem wiem od 2018 nie musicie rzeźbić dobę w paincie i wysyłać z vpn
Chyba nie długo. W 2018 ulica robiła dziennie spamu na 4 strony forum. Dzisiaj w ROK zrobiliście 9 stron dwudniowy urobek 2018. A rok wcześniej 20 stron. Widać skalę manipulacji a z choroba to nie na VPN ale do psychiatry
ja nie wiem czy masz jakąś alergię na vpn czy co? napisałem że mam akcje, chciałeś skrina-jest. Nie zachowuj się jak mieszkaniec afryki, nikt ci łba nie utnie za akcje jakiejś smiesznej firmeki, chcesz kupić to się spotykamy i robimy transakcje, oczywiście jak cena będzie mi pasowała bo za kebaba to niech leży na koncie i gnije.