No pobawimy się trochę z ozym tradycyjnie zaczynamy odliczanie do 27 października pozostało 8 sesji czas start czekamy na 15 zł .. ja uważam że nic się nie zmieni ..
Po pierwsze - ja nie używam innego Nick 'a. Po drugie - Twój analfabetyzm wyklucza możliwość konwersacji jak z osobą inteligentną. Po trzecie - kłamiesz i naganiasz od paru lat, co niejednokrotnie udowodniłem.
Jak nauczysz się pisać, to wtedy możemy porozmawiać o czytaniu ze zrozumieniem.
A ty Adasiu przepowiadała tu 2 zł i rychłe bankructwo a tu 8 zł swoją drąga chciałbym wiedzieć jak można siedzieć ja jednej spółce tyle lat i wziąć trolić co ty z tego masz
OZE Ty jesteś ostatni co może komuś zarzucić brak czytania ze zrozumieniem. Pamiętasz ten raport o transakcjach, gdzie tylko pierwszą stroną z jakimiś groszami przeczytałeś i na tej podstawie wnioski wyciągnąłeś? A na drugiej stronie były miliony wypisane, ale Ty tam już nie dotarłeś. Radziłem Ci wtedy użyć PageDown zamiast CapsLock. Ale widzę, że nie czytasz dobrych rad ze zrozumieniem.
PAMIĘTAM TO SAMO BYŁO Z CAMPUSEM Z PÓŁ ROKU TEMU TA SAMA NARRACJA JUŻ ZA CHWILECZJE JUŻ ZA NOMENCIK A KURS NAWET NIE DRGNAL A NAWET SPADŁ .. A CO TO NIBY MA BYĆ 27 października ???? Przypomnieć proszę ..
Kurs nawet nie drgnie o ile nie spadnie te swoje śpiewki już pod nazwiska śpiewaliście pod campusa pod Arabów już wszystko było … January spotkania robi żeby inwestorów przekonać i nic .. DRAMAT TRWA NIKT ŚMIECIA NIE TYKA ..
Dnia 2025-10-20 o godz. 09:39 ~Tom napisał(a): > Kurs nawet nie drgnie o ile nie spadnie te swoje śpiewki już pod nazwiska śpiewaliście pod campusa pod Arabów już wszystko było … January spotkania robi żeby inwestorów przekonać i nic .. DRAMAT TRWA NIKT ŚMIECIA NIE TYKA ..
ADASIU WYMYSL JESZCZE 100 NASTEPNYCH NICKOW.JESTES JEDNAK TAKI OSZLOM