• Od 10 września aż 42 wątki zniechęcające do zakupu społki VIVID założone Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    przez ~difihuho
    Moje może trzy i to w odpowiedzi do tego Trola spadkowego.
    Nie liczę tych Nickow pod kórymi sie ukrywał.
    Myślicie że gosciu siedzi tu i z niecheca do akcji z dobrej nie przymuszonej woli ? :)
  • Re: Od 10 września aż 42 wątki zniechęcające do zakupu społki VIVID zało Autor: ~Ooooo [37.47.114.*]
    Czekam na 3 zl, będzie miał co robić buahahah
  • choroba dwubiegunowa transka Autor: ~difihuho [188.146.62.*]
    Re: Niech mieli sie jak najdluzej pod 1,3. Trole kolkowicze oddaja akcje
    ~Transek1975
    2025-09-16 13:17
    IP 91.234.124.*

Kółkowicze, będziecie jeszcze oddawać do 1,1. Później już nie będziecie mieli co oddawać. :)
    Transek1975
    2025-08-30 07:06
    IP 91.234.124.*

Wyglada na korekte 2 fala. Akumulacja i zmniejszajace sie obroty do wybicia gora 3 fala. Jedynym ryzykiem kontynuacji wzrostow to luka na 1PLN. Jestem optymista, nie moze mnie ominac taka zabawa.Opor 1,3Wsparcie 1,1https://invst.ly/1c4g7f
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Widze ze dalej masz mokre sny ?
    Napisałem o wątkach, ty prostych rzeczy nie kumasz.
    Pracuj dalej slabo Ci chyba placa za ta psia robote.

• Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Pytam [37.225.44.*]
    Transek, wystarczy wejść na forach takich spółek jak m.in Satis od okolic września 2021 r. do dzisiaj, Advertigo, Satis, Fintech, GNB, Mili, EUCO, Fotovolt, a zobaczysz jak "płodny" jest/był difihuho i do nie pod jednym nickiem :-)))))))))).
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Czyli wg ciebie naganianie na wzrosty jest ok ale jak ktos pisze ze bedzie spadac to jest trolem.Hmmm ciekawy punkt widzenia jak nam nie wyszlo a ktos drugi mial racje to go wyzywamy id troli.Powiem jedno-dzieciak jestes.
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Mam akcje dbam o kurs akcji i dobry wizerunek firmy.

Teraz ty napisz w jakim celu trolujesz na spadki?
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Czlowieku lecz sie.To ze twierdzilem i twierdze ze akcje byly przewartosciowane i sam prezes nie chcial w sposob jasny potwierdzic czy 1 zl to dobra cena oraz to ze nie dokupi teraz akcji nszywasz trolowaniem?To merytoryczne i obiektywne stwierdzenie ze to spolka groszowa a nie zlotowa z tendencjs do pewnych kursowych spekulacji.Od lat siedzi tu grupa ludzi ktorzy wykozystuja momenty dobrych espi i podbijaja kurs wywalajac miliony akcji ktore zbieraja tuz przed wybiciem.Nie mam dowodu ale sadze ze jest w spolce pewien cichy uklad ns temat wiadomosci.Zobaczymy czy prezes sie wywiaze z zapowiedzi premiery w grudniu.
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Franio [212.102.41.*]
    W ogóle to tutaj są straszne emocje. Kupiłem po 1.71 i sprzedałem po 1.21 a następnie odkupiłem po 1.11 i znowu sprzedałem po 0.91 ale teraz to już chcę kupić po 0.71 i trzymać choćby niewiadomo co. Trochę zaoszczędziłem na stratach w przedziale 1.21-1.11 bo nie posiadałem w tamtym czasie akcji ale to wciąż za mało i jestem na minusie a chciałbym wyjść chociaż na zero albo drobinkę na plus
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Franio [212.102.41.*]
    Tylko nie orientuję się ile trzeba będzie poczekać na 0.71? Tydzień, dwa, miesiąc, dwa, kwartał, rok? Tego nikt nie przewidzi
  • Re: choroba dwubiegunowa transka Autor: ~Szturmowiec [83.6.152.*]
    Jakiś rok chyba. Potem kupisz i kolejny rok mrożenia kapuchy, powodzenia. Ja wolę w międzyczasie skorzystać z innych okazji.
[x]
VIVID -2,22% 0,88 2025-10-23 17:04:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.