Nie pytam drobnicy i bez urazy. Chodzi o to, że drobni gracze jak stracą są w ,,lepszej" pozycji.
Jestem do tyłu 42k choć bylem do przodu ponad 100% przy kursie 0.88. Wtedy nie sprzedałem bo bylem jeszcze drobnym inwestorem na tej spolce.
Całkiem niedawno mialem Średnia zakup 0.35 a wczesniej kupilem po chyba 0.38 groszy. W maju 2022r kupilem pierwszy raz po 0.468 potem czerwcu spadło do 0.24 i uśrednieniłem do ww. kwoty. Później uroslo ponad 80 groszy.
Jak myślicie scenariusz się powtórzy? Muszę się ewakuować stąd bo mam już dosyć tej spółki. Wtedy też pamietam czytałem i smarowali spółkę z każdej strony.
Pytanie stricte do rzecznika spółki. Niech teraz wytłumaczy wszystkim, których naganiał na te makulature: KIEDY TE TRĄBIONE PRZEZ NIEGO SUKCESY, KIEDY 2.7ZŁ I 5ZŁ?????
Autor: ~Donkonreo [80.238.98.*] Na początku zaznaczam wszystko, co tu napiszę to są moje opinie. Po pierwsze zrobiłeś bardzo źle, że zacząłeś tu inwestować długoterminowo (dlaczego nie sprzedałeś ok. 0,80 zł, na co liczyłeś) Raporty roczne pokazywały straty roczne i wprowadzano kolejne emisje, aby mieć kolejne środki. (tu warto nadmienić, kto obejmował akcje z pp zarobił przynajmniej 30%). HMP przez rok był notowany na NC Alert, nawet doszło do tego, że spółka musiała głosować w sprawie dalszego jej istnienia (przesłanki zawarte w przepisie art. 397 kodeksu spółek handlowych). O tym wszystkim pisałem również na forum i dlaczego prowadzę tu działania spekulacyjne i obejmowanie akcji z pp. Każdy sam odpowiada za swoje inwestycje giełdowe. Później napisze ci kolejne informacje dot. obecnej sytuacji, jak to widzę. (to jest moja opinia i nie ponoszę odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie jej treści, ani za szkody poniesione w wyniku decyzji inwestycyjnych podjętych na ich podstawie)
Sami wujkowie dobra rada dla których to spółka do zamknięcia, same straty, emisje itp. to czemu nie zarabiacie na innych spółkach tylko warujecie tutaj i "ostrzegacie" innych przed kupnem tych konkretnie akcji?
Ponieważ tutaj będzie kasa, import w końcu dojdzie do skutku a co się wówczas wydarzy ? Nie bez powodu zainwestowałeś w te akcje sam sobie odpowiedz na twoje pytanie, taka moja rada
wiesiek, nie kombinuj. twoje rady, wielu tutaj doprowadziły do STRAT, więc czekaj na kolejne pp, a w międzyczasie kontynuuj usrednianko w dół. Tu jest kasa od lat, ale nie dla inwestorów, tylko zarządu. Wiesz chyba z czego ta kasa?
Wiesko lepiej się nie ośmieszaj z tymi twoimi radami dla inwestorów. Pamiętamy twoje wpisy jak dokupowałeś po okazyjnych cenach aż do 19 groszy, jakoś nie mogę się doszukać wpisu że sprzedałeś wszystko za 80 groszy a teraz zaczniesz kupować. Więc przestań kłamać i udawać wytrawnego inwestora. Wytrawni inwestorzy nie słuchają bajkowych wywodów dla leszczy tylko zarabiają na prawdziwych spoółkach. Jak jesteś takim analitykiem to porównaj sobie ile urosły inne spółki które sprawnie działają a jest ich dziesiątki co od stycznia urosły ponad 100% i więcej.