Dzisiaj na fixie 12 tyś akcji pkc wystarczyło żeby tko był 12.98. Od jutra pewnie będą zamykać lukę na 12.30. Jak to nie wystarczy to drugie dno na 10. Jak i to nie wystarczy to później już tylko nowe minima nie wiadomo jak głęboko. Żymianie robią co chcą z największą spółką medialną w Europie środkowo wschodniej
Jutro piątek, wygląda na to że żegnamy się z 14 na dłuższy czas. Handlują sami ze sobą jak chcą, mogą dojechać z kursem gdzie chcą bo popyt zerowy. Czekamy na materializację stóp procentowych i dobre wyniki oraz na rozwiązanie sporu o sukcesję. Wtedy ruszy. Do tego czasu szkoda mrozić pieniądze i się denerwować.
I klasycznie rano podbitka żeby wszystkich zmylić i kogoś złapać a potem zjazd w dół. Robią co chcą przy tym zerowym popycie. Tylko wyniki zmienią sytuację a na to jeszcze za wcześnie
Handlują sami ze sobą. Na fixie 9 tyś akcji wystarczyło do tko 13.08. Dopóki automatów nie wyłączą nie ma sensu mrozić pieniądzy. Bez problemu mogą zjechać do 8 złotych. Nie słuchać tych wszystkich marzycieli bo już wiszą na hakach. Ostatnio Rafał się zapierał że będzie rosło a dzisiaj już wisi, wczoraj chłopcy też skakali i już wiszą. Lepiej kupić taniej więcej akcji za tą samą sumę. Nie ma obecnie w ogóle symptomów że trend ma się odwrócić, wręcz odwrotnie, będzie kontynuowany , wolumen nigdy nie kłamie
Cisza przed burzą, handlują sami ze sobą jak chcą, zero popytu. Przygotowanie do pełnego zanurzenie na 8. Patrząc jak malują na wykresie nie sprawi im to kłopotu, słabe wyniki za 3 q im w tym pomogą. A przepaść między Mwig40 a cps coraz większa. Tu musi być drugie dno
Bredzisz chlopie. Po raz kolejny wsparcie na 13,6 zeta działa. Ewidentnie akcje zbierane w przedziale 13,6 - 13,8 zeta i to od kilku sesji. A ten bredzi coś znowu o 8 zeta. Skąd takie dzbany tu się biorą, no skąd????
Przy głupie widać żeś nowy na giełdzie, twoje brednie to potwietdzają. 9 tyś akcji wystarczyło żeby tko było 13.08 a ty o obronie wsparcia bredzisz? Oni grają tylko między sobą i jak zrobią ci 8 w kilka sesji to będziesz piał cieniutkim głosem zarozumialcu
Mogą ale po co. Fundusze zebrały tu prawie wszystko co było do zebrania. Ulicy już tu NIE MA. Zostało kilku na haku zupełnie nie zainteresowanych tymi szopkami. Spółka niedawno w WIG 20 totalnie pod wodą. Ale już to było na wielu tego typu akcjach poważnych spółek zdołowanych do granic przyzwoitości a potem 1000%. Tylko tego kroka mogli by się pozbyć na stałe aby nie dymił.
Szanowny Panie Mateuszu. Pozwól podejmować koledze samemu decyzje. Nie chcę kwestionować Twoich decyzji w żaden sposób natomiast jak każdy tutaj chcę zarobić i ja np chcę kupować więcej akcji za niższe ceny i to moja indywidualna decyzja na którą już postawiłem 1.5 mieszkania w jednym z większych miast. Jeśli się nie mylę na PEPCO tez mi mówiono ze stracę a z 200k zrobiło się ponad 300k pozwól każdemu działać i życzę szczęścia i dużych pieniędzy
Nie lubię takich zarozumialców jak ten Andy. Najmądrzejszy ze wszystkich i co? Niech przeprasza tych których na hakach powiesił. Wolumen nigdy nie kłamie.
Drugie dno tutaj musi być, ciekawe jakie. Cała hossa przespana, przepaść między Mwig40 a cps coraz większa i wolumen na spadkach też mówi swoje. Czekamy na 8
Przy 9,50 też było pełno trolli co wieszczyli jeszcze większe spadki. Przy ich największej aktywności nastapiła zmiana wajchy i wzrost 100%.
Teraz też zaczęło się szczekanie o 8 zł.
Zaraz zmiana kierunku
Na nic nie naganiam tylko opisuję co widzę wbrew tym co naganiają na wzrosty i wieszają ludzi na hakach mimo tego że wolumen jasno pokazuje kierunek. Ja czekam na 8
13, 10 mój pierwszy zakup , liczę się z tym że może jescze spaśc do 11,50 ,wtedy ładuje drugie tyle ale może też odbić w każdej chwili dlatego dziś załadowałem , 8zł nierealne , przy 10zł sprzedałbym inne spółki i tu załadował na full ale nie przewiduje takiego scenariusza
I co chłopcze bawełniany? Teraz twoje żelazne wsparcie będzie twoim żelaznym oporem a ty będziesz dyndał na haku ze 3 lata. I bardzo mnie to cieszy, zarozumialcom mówię nie hehehehehe. A ja czekam na jednocyfrowy kursik żeby wejść