• Bawią się jak chcą Autor: ~Tak [89.231.91.*]
    Handlują między sobą i robią z kursem co chcą. Tylko dobre wyniki mogą to zmienić. Takiego rsi na godzinowym nie było parę lat
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Mike_83 [31.0.35.*]
    Dzisiaj na fixie 12 tyś akcji pkc wystarczyło żeby tko był 12.98. Od jutra pewnie będą zamykać lukę na 12.30. Jak to nie wystarczy to drugie dno na 10. Jak i to nie wystarczy to później już tylko nowe minima nie wiadomo jak głęboko. Żymianie robią co chcą z największą spółką medialną w Europie środkowo wschodniej
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~re [31.0.7.*]
    nie ma zadnych wiesci aby zaczac kupowac. Jest tylko gorzej
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Tak [89.231.91.*]
    Jutro piątek, wygląda na to że żegnamy się z 14 na dłuższy czas. Handlują sami ze sobą jak chcą, mogą dojechać z kursem gdzie chcą bo popyt zerowy. Czekamy na materializację stóp procentowych i dobre wyniki oraz na rozwiązanie sporu o sukcesję. Wtedy ruszy. Do tego czasu szkoda mrozić pieniądze i się denerwować.
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Andy [5.184.223.*]
    Kupować poniżej 14 zeta,13,xx zeta może nawet jutro
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Mateusz [31.0.40.*]
    I klasycznie rano podbitka żeby wszystkich zmylić i kogoś złapać a potem zjazd w dół. Robią co chcą przy tym zerowym popycie. Tylko wyniki zmienią sytuację a na to jeszcze za wcześnie
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Mike_83 [89.231.91.*]
    Handlują sami ze sobą. Na fixie 9 tyś akcji wystarczyło do tko 13.08. Dopóki automatów nie wyłączą nie ma sensu mrozić pieniądzy. Bez problemu mogą zjechać do 8 złotych. Nie słuchać tych wszystkich marzycieli bo już wiszą na hakach. Ostatnio Rafał się zapierał że będzie rosło a dzisiaj już wisi, wczoraj chłopcy też skakali i już wiszą. Lepiej kupić taniej więcej akcji za tą samą sumę. Nie ma obecnie w ogóle symptomów że trend ma się odwrócić, wręcz odwrotnie, będzie kontynuowany , wolumen nigdy nie kłamie
    Cisza przed burzą, handlują sami ze sobą jak chcą, zero popytu. Przygotowanie do pełnego zanurzenie na 8. Patrząc jak malują na wykresie nie sprawi im to kłopotu, słabe wyniki za 3 q im w tym pomogą. A przepaść między Mwig40 a cps coraz większa. Tu musi być drugie dno
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Andy [91.94.120.*]
    Bredzisz chlopie. Po raz kolejny wsparcie na 13,6 zeta działa. Ewidentnie akcje zbierane w przedziale 13,6 - 13,8 zeta i to od kilku sesji. A ten bredzi coś znowu o 8 zeta. Skąd takie dzbany tu się biorą, no skąd????
    Przy głupie widać żeś nowy na giełdzie, twoje brednie to potwietdzają. 9 tyś akcji wystarczyło żeby tko było 13.08 a ty o obronie wsparcia bredzisz? Oni grają tylko między sobą i jak zrobią ci 8 w kilka sesji to będziesz piał cieniutkim głosem zarozumialcu
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Andy [78.30.97.*]
    Mogą ale po co. Fundusze zebrały tu prawie wszystko co było do zebrania. Ulicy już tu NIE MA. Zostało kilku na haku zupełnie nie zainteresowanych tymi szopkami. Spółka niedawno w WIG 20 totalnie pod wodą. Ale już to było na wielu tego typu akcjach poważnych spółek zdołowanych do granic przyzwoitości a potem 1000%. Tylko tego kroka mogli by się pozbyć na stałe aby nie dymił.
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Mateusz [31.0.33.*]
    Ty chłopcze od wsparcia żelaznego, żyjesz? Hehehehehe. Za chwilę przebiją linię szyi i leci na 8. Następny na haku.
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Edek [109.241.165.*]
    Szanowny Panie Mateuszu. Pozwól podejmować koledze samemu decyzje. Nie chcę kwestionować Twoich decyzji w żaden sposób natomiast jak każdy tutaj chcę zarobić i ja np chcę kupować więcej akcji za niższe ceny i to moja indywidualna decyzja na którą już postawiłem 1.5 mieszkania w jednym z większych miast. Jeśli się nie mylę na PEPCO tez mi mówiono ze stracę a z 200k zrobiło się ponad 300k pozwól każdemu działać i życzę szczęścia i dużych pieniędzy
    Nie lubię takich zarozumialców jak ten Andy. Najmądrzejszy ze wszystkich i co? Niech przeprasza tych których na hakach powiesił. Wolumen nigdy nie kłamie.
    12 jeszcze dzisiaj a 8 do końca stycznia
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Byq [31.0.70.*]
    12 zaliczone, wprawdzie po przecinku ale było
    Drugie dno tutaj musi być, ciekawe jakie. Cała hossa przespana, przepaść między Mwig40 a cps coraz większa i wolumen na spadkach też mówi swoje. Czekamy na 8
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~CPSFan [5.173.21.*]
    Przy 9,50 też było pełno trolli co wieszczyli jeszcze większe spadki. Przy ich największej aktywności nastapiła zmiana wajchy i wzrost 100%.
    Teraz też zaczęło się szczekanie o 8 zł.
    Zaraz zmiana kierunku
    Piszesz tak od 17 złotych kolego i zobacz na kurs dzisiejszy. Żyj dalej marzeniami. Wtedy urosło pod dobre wyniki, teraz znowu będą słabe. Obudz się
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~iwazajNaniego [89.72.193.*]
    słabe to jest twoje naganianie na spadki
    jak ci nie pasują wyniki to co tu robisz wal na JSW
    Na nic nie naganiam tylko opisuję co widzę wbrew tym co naganiają na wzrosty i wieszają ludzi na hakach mimo tego że wolumen jasno pokazuje kierunek. Ja czekam na 8
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~Lukas [94.254.147.*]
    13, 10 mój pierwszy zakup , liczę się z tym że może jescze spaśc do 11,50 ,wtedy ładuje drugie tyle ale może też odbić w każdej chwili dlatego dziś załadowałem , 8zł nierealne , przy 10zł sprzedałbym inne spółki i tu załadował na full ale nie przewiduje takiego scenariusza
    Heh następny marzyciel, ile my ich tu już przerabialiśmy od maja. Wszyscy wiszą na hakach. Powodzenia i dla ciebie
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~iwazajNaniego [89.72.193.*]
    13.10 bardzo dobra pozycja to nie Rafako
    obecnie najtańsza spółka z zyskiem z mWIG40
  • Re: Bawią się jak chcą Autor: ~rr [31.0.7.*]
    paci kulka zajedzie ta spolke
    I co chłopcze bawełniany? Teraz twoje żelazne wsparcie będzie twoim żelaznym oporem a ty będziesz dyndał na haku ze 3 lata. I bardzo mnie to cieszy, zarozumialcom mówię nie hehehehehe. A ja czekam na jednocyfrowy kursik żeby wejść
[x]
CYFRPLSAT -0,62% 12,80 2025-11-13 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.