• Wstrzymajmy się dziś z zakupami a jutro ......:) Autor: ~piracik33 [185.244.214.*]
    Po godzinie 9 (żeby piaskowe ludki nie widziały przez TKO) powstawiajmy ukryte K na poziomach 32.xx oczywiście jak ktoś ma ochotę zabawić się w kotka i myszkę ze spółdzielnią...) widać że dziś już tylko 3k poszło po swoich bo niżej już ulica czeka......:)

Taka miła odskocznia od nudnej sesji....:)
  • Re: Wstrzymajmy się dziś z zakupami a jutro ......:) Autor: ~pira33 [217.64.126.*]
    A co to się stało na fixie....?
    Chyba ktoś świadomie piaskowemu ząbek zamazał na kreskach,eh nie będzie zadowolony.....:)
    Ale przynajmniej jutro zakupy będą od rana w promocji skoro jutro ma być tak żle...:)
  • Re: Wstrzymajmy się dziś z zakupami a jutro ......:) Autor: ~Ihaaaaa [5.184.242.*]
    Nie rob z siebie większego blazna anizeli jestes nie pogrążaj się
  • Re: Wstrzymajmy się dziś z zakupami a jutro ......:) Autor: ~Waldek [87.249.133.*]
    Ihahha a to nie tylko przypadkiem pisałeś o 11zł w grudniu? Hahahah
  • Waldziu Autor: ~piracik333 [128.1.179.*]
    Daj paziowi spokój....:) On na etacie wiec trzeba zrozumieć:)
    A tymczasem pazie wznowiły zabawe w 4K przerzutów wiec czekamy na 32.xx nie kupując z prawej...:)
  • Re: Waldziu Autor: ~Tomasz [146.70.48.*]
    Chwilo nadciagaj.
  • Re: Waldziu Autor: ~Niki [37.30.56.*]
    I niech mi ktos powie zle slowo na AT! Do momentu obrony i podwojnego dna nie ma co marzyc o wzrostach. Linia trendu przyciaga jak magnez po raz drugi podczas tej korekty, tak musi byc i kropka. Piracik jakies SI????
  • Re: Waldziu Autor: ~inwestormdg [83.5.250.*]
    Ewidentnie zmierzamy ku przetestowaniu linii trendu (ok 32.2 zł). Pytanie czy wytrzyma, nie można też wykluczyć scenariusza krótkiej większej zrzutki np do 31 zł. Natomiast nie ukrywam że niepokojąca jest dla mnie słabość papiera przy mocnym rynku, w razie niepowodzenia obrony linii trendu magnesem może ponownie okazać się 24 zł.....
  • Re: Waldziu Autor: ~beka [138.199.22.*]
    A ja myślę że:

1. Piszesz o 32,2 poniwaz chcialbys odkupic akcje ktore sprzedałeś pare złotych wyżej. W arkuszu zleceń kupna do 32,2 zł jest ponad 6 tysięcy akcji

2. Niby kto ci odda te akcje po 24 złote skoro ostatnio kiludziesieciu inwestorów kupowało 50 mln akcji po 31zł od Biofundu. Rozumiem że wlasnie oni sprzedzą ci ze stratą żebyś mógł kupic po 24 i zacząć sypać po 25zł ? :)
  • Re: Waldziu Autor: ~beka [138.199.22.*]
    * akcji za 50mln złotych
  • Re: Waldziu Autor: ~Ksiaze [89.187.168.*]
    Beka. Problem w tym że to właśnie piszesz z tymi inwestorami. W zasadzie z ich słupami. Jedyne co może ich powstrzymać to kfn ktory zaczął sie bacznie przygladać właśnie takim społką. Dziś bylo bardziej niż pewne że zasypia swoje zlecania jak nikt im nie wrzuci. I tak sie stało. Teraz prawie 10zł od szczytu z przed miesiąca oddaja tylko desperaci,a mądrzy kupuja. Tyle w temacie.
  • Re: Waldziu Autor: ~Ob [31.0.0.*]
    Ktoś ewidentnie chce zdołować kurs ale ja osobiście liczę na odbicie w niedługim czasie.
    Nie na darmo Książek wszedł w ten biznes a dodatkowo papier dostał dwie rekomendacje na kurs ~40.
    Ktoś ewidentnie testuje ulice kiedy im popuszczą zaworki.
  • Re: Waldziu Autor: ~załamany [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-27 o godz. 19:48 ~Ob napisał(a):
    > Ktoś ewidentnie chce zdołować kurs ale ja osobiście liczę na odbicie w niedługim czasie.
    > > Nie na darmo Książek wszedł w ten biznes a dodatkowo papier dostał dwie rekomendacje na kurs ~40.
    > > Ktoś ewidentnie testuje ulice kiedy im popuszczą zaworki.

A jak puszczą zaworki to spokojnie zobaczymy dwójkę z przodu, czy tak uważasz - skoro wycena max to 40 to 28 nie będzie żadnym odstępstwem od wartości akcji - może lepiej pomyśl o zakładzie pogrzebowym.
  • Re: Waldziu Autor: ~Ihaaaaa [5.184.251.*]
    Tutaj widza spisek zanizanie przed odpalem itd a ofe robi reszte w .... I normalnie pozbywa sie akcji, no cóż pirat sprzedał 4 mieszkania i dokupuje co sesja 5k a potem napisze ze oddal na gorce )))) takie to normalne jak kurs gdzie w jednym czasie jest milion artykulow rekomendacje ipopemy a kurs pikuje, trzeba po prostu robic kółka
  • Ihhahahha Autor: ~Pira33 [146.70.232.*]
    Uwielbiam czytać te twoje wypociny....Kiedy Ty pisałeś o 11 to ja kupowałem po 16......:)
    Kiedy ty ubierałeś pod Nasdaq to ja już dawno byłem pusty i napisałem ,że nie przeszkadzam....A taki myślący się wydawałeś....:)
    Wiem,że boli a to ma boleć...:) Spokojnie nie kupuje jeszcze wiec kilka K na stanie.....Czekam na waszą pazerność :)
[x]
MEDICALG -1,47% 33,40 2025-10-29 13:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.