Wiecie albo się domyślacie kim jest devil_? Gość naganiał w lipcu 2020 oraz w czerwcu 2021 gdy byla strata za 2kw. Teraz tez nagania. Chyba będzie powtórka z historii bo nigdy nie widziałem jego wpisów na forum przed wzrostem. Zawsze jest przed spadkami a ostatnio pojawił się przed spadkiem z 80 do obecnych poziomów wiec wnioski dosc oczywiste. A domyślacie się kto to tak naprawdę jest??? :)))
Dnia 2025-10-14 o godz. 16:06 ~Nagon napisał(a): > Wiecie albo się domyślacie kim jest devil_? Gość naganiał w lipcu 2020 oraz w czerwcu 2021 gdy byla strata za 2kw. Teraz tez nagania. Chyba będzie powtórka z historii bo nigdy nie widziałem jego wpisów na forum przed wzrostem. Zawsze jest przed spadkami a ostatnio pojawił się przed spadkiem z 80 do obecnych poziomów wiec wnioski dosc oczywiste. A domyślacie się kto to tak naprawdę jest??? :)))
Trolliku jestem w akcjonariacie od 2020 r. i wszyscy starzy wyjadacze mnie znają, na nic nigdy nie naganiałem i nie naganiam, dzielę się swoimi przemyśleniami a decyzje inwestycyjne podejmuje każdy samodzielnie przynajmniej tak podpowiadałaby logika.
A może zainteresujesz się zorganizowaną opłacaną bandą trolli którzy jadą na spółkę ile tylko się da, a być może są opłacani przez instytucje które mają short na spółce, nie widzisz tego czy nie chcesz widzieć, a może ktoś ci płaci za brednie które tu wypisujesz?
Zgadza się, Przeciez to napisałem ze jesteś tu od 2020. Nie zmienia to jednak tego ze wypowiadasz się nader pozytywnie (czyli naganiasz) w okresie gdy kurs nurkuje lub „zaraz” zanurkuje. Po prostu robisz to tutaj od kilku lat. I ja wiem Dlaczego to robisz przyjacielu. To się nazywa korelacja