Nawet gdyby była jakaś spółdzielnia a myślę,że jest więcej mini - spółdzielni,to dobrze wiedzą ,że to grany papier i wyciągną kurs wysoko.Tym bardziej,że akcji juz jest bardzo mało w obrocie. A jeśli jeszcze rzeczywiście zarząd sie postara i cos wyjdzie z tych zapowiedzi to ... sami sobie dopowiedzcie.
Mini spoldzielnie oddaly po 40 a mega spoldzielnia to kupila. Tak mi wychodzi z obliczen. Kolarze pobrały po 25, ale oddały wszystko mega spoldzieni. Teraz niektorym odbija i nie wiedza czy wejsc po 37 :). Niektorzy sobie czekaja w uspieniu na trzy cyfry a co bedzie to czas pokaze. Osobiscie podoba mi sie luka na 84 i tu juz byla wiele razy wymieniana. Moze to byc cel spoldzielni a po ile ostatecznie ubiorą to zobaczymy w przyszlym roku.
Będzie powolne opadanie i powrót do bazy, czyli 8 zł.
Na bumechu nigdy nie było podstaw do długoterminowych wzrostów.
Tylko bajki zarządu i spekulacja.
Jak do tej pory, to łącznie ze mną, który pierwszy przedstawiłem się jako ja, to obecnie jest nas TRZECH z tym, że jeden urósł na duże Ja, kolega z MBF, gdzie sporo wtopił. Jednak tutaj gramy do jednej bramki i nie przeszkadza mi że posługują się moim nickiem.