Naganiaczy oni za pół roku kupią bitcoiny za 4.5mln zł jak ktoś da im kasę za co to firemka będzie żyła przez 6miesiecy jedyne co dobre że tu nie ma pracowników może że 3 a chcą obracać miliardami oczywiście nie swoimi bo mają 0.5 bitcoina.
A ja sobie ładnie w dołku kupiłem. Potencjał wzrostów jest tak duży że grzechem byłoby nie kupić zwłaszcza w takim dołku. Główny nie sypał, po prostu słabe rączki oddały i tyle w temacie.
Trole spadkowe dostają orgazmu w nadziei że kurs im spadnie. A wszyscy tylko czekają na walne bo od niego wszystko tu się zacznie. Za darmo to oni tyle tu nie siedzą.
I kto to pisze ?? Nagon co to raz piszę o kiszeniu kapitału, potem że kurs poleci do góry buahahaha - nie wiem czy jestes naiwną ulicą czy po prostu głupi :D
Ciekawe ile jeszcze prezes wywali przed 11 Godz.moze starczy na kawę i herbatniki dziś od rana -8%po 10gr sobie prezes sam przegłosuje żałosna spolka .
Proste im więcej wywali, tym więcej będzie miał. Dziwne to, ale prawdziwe. Gdy kupi po 10 groszy, to sprzedając po 30 groszy będzie miał tyle, jakby obecnie sprzedał po około 6 zł. Interes nie do przecenienia.
Jak dostaną te 4.5mln to dopiero za 3 miesiące mają je zainwestować a te 0.5mld co niby im dadzą to przyszłość za kilka lat .goni mnie na wymioty jak czytam ten biznes plan.
Baco baco wracaj do woiec bo na giłedzie się kompletnie nie znasz Wszędzie jesteś na minusie a na IMM przejedziesz sie tak że będziesz musiał nawet swoje owce sprzedać