w tym okresie na festiwalu gier peak 2600 osiągnęło tylko 0,2% gier ( dane za prezentacją ze złotych tarasów), celowali w 1000 więc sukces jest i to bardzo duży
Chłopie. Bądź zwyczajnie uczciwy. Styl pisania masz jak typowy bankietowy naganiacz. Urośnie to urośnie. Na pewno nie od twojego super optymistycznego tonu każdego wpisu. Może sprzedadzą miliony kopii. Sam im tego bardzo życzę. Sobie z resztą też :) ale zejdźmy na ziemię. IFR miało 7tys peaku w demo a sprzedaż na ten moment to 640 tys
Gdzie gra wyszła półtorej roku temu i miała 19tys peaku pełnej wersji
Także tego. Bądźmy realistami. Stojmy twardo na ziemi i zachowujmy się poważnie. Ewidentnie próbujesz grzać atmosferę a w tej branży różnie bywa. Pójdzie np tylko 100k czy nawet 500k kopii i co? Zwrot kosztów i zostaną grosze. Nawet 11bit miał grube zjazdy pod nieudane premiery
ja tylko przywołuję to co pokazywali na prezentacji w Złotych Tarasach, więc to nie moja opinia tylko POB. PS po północy USA zaczyna mocniej grać na steam więc zobaczymy czy zagranica gra czy tylko fani Bartosiaka. W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe więc ja czekam na twitta Elona, że rozgrywa Rosję Polską ;) Ps wyluzuj
To co oni mówią a to co rynek i zdrowy rozsądek to coś innego.
Spójrz jaki jest teraz peak okolice 400-500
Jak w weekend nie będzie powyżej 2tys to moim zdaniem słabo. Ale obiektywnie kibicuję i wszystko przed spółką. Przecież to ciągle tylko demo