• Garść faktów Autor: ~Waldek [37.248.174.*]
    W nadchodzących dniach czeka nas szereg wydarzeń o charakterze naukowym, partneringowym lub inwestorskim. Jest to dokładnie 7 wydarzeń, które będą realizowane od 17 października do 6 listopada.
    To jest właśnie to okno na współpracę, jeśli jakieś poważne decyzje zostaną podjęte to najprawdopodobniej w w/w terminie, przy czym informacja dla akcjonariuszy może być podana z opóźnieniem.
    Czy warto posiadać akcje? To już niech każdy sam oceni.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Maras [46.112.224.*]
    Spółka spada i nic w tym nadzwyczajnego, ona po prostu taka już jest. Dziwić mogą bardzo wysoki wolumeny (wykres!), a to świadczy o tym, że do sprzedaży przystąpiły grube ryby.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Inwestor [77.222.230.*]
    Wysokie wolumeny!!!! Buhahahaha!! Ale mnie rozbawiła!!!! Wysokie buhahahaha!!! To chyba ty ta gruba ryba!!!! Buhahahaha
  • Re: Garść faktów Autor: ~dr [79.163.147.*]
    Dokładnie ! Jeśli to są obroty to ja jestem grubą rybą . Nie chce mi się analizować ale jak by tu fundusz wszedł to by dopiero trzepało . Jestem i tak przekonany że to jest skup na ,,strachu" bo bez sensu by było trzymać papier parę miesięcy i teraz się go pozbywać . Myślę że każdy ma portfel tak zbudowany że jedna wtopiona pozycja nie zrujnuje tak dobrego roku . Ja teraz trzymam ...nawet z ciekawości .
  • Re: Garść faktów Autor: ~Waldek [37.248.208.*]
    W piątek zacznie się pierwsze z wydarzeń o których pisałem powyżej. Będzie to ESMO congress 2025 w Berlinie, potrwa do 21 października. Są to spotkania partneringowe i naukowe. Jednocześnie, 20 października we Frankfurcie odbędzie się 1st Polish Corporate Day - spotkanie inwestorskie.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Yoksi [46.112.196.*]
    Taka informacja pozwala wyciągnąć wniosek, że spadki w kolejnych dniach nie powinny być wyższe, niż 2% dziennie.
  • Re: Garść faktów Autor: ~Waldek [37.248.208.*]
    Możesz nawet wysnuć wniosek, że jutro będzie padać.
    Wspaniale wnioskujesz, brawo.
[x]
RYVU 4,08% 26,80 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.